Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки-1, запрошую у світ моїх смаків :)
Ірка-Шкірка
13 червня 2010 11:23
Повідомлення #181


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Славочка
Салат під соусом

Салата смачна штука у будь-якому вигляді, а особливо, під соусом! В мене є подібний рецепт.
Цитата: Славочка
Цвібак з ревеневою начинкою

рецепт зі зважуванням зацікавив - в багатьох книгах "для масового харчування" усі продукти подаються в грамах - мене то так колись сердило(напр. яйця - 23г на порцію, і т.д. в тому ж дусі - і як то готувати??!)!!!
Піцца виглядає дуже апетитно!!! І кольорово!!!
Перейти на початок сторінки
maija23
13 червня 2010 11:47
Повідомлення #182


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Славочка,виглядає дуже смачно! m05108
Насолода влітку! m0512
Перейти на початок сторінки
Славочка
14 червня 2010 12:31
Повідомлення #183


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Катю, Іруся, Майя, дякую за гарні відгуки.
Бісквіт в таку жару--це найлегше, що можна закалатати love
Цитата: Ірка-Шкірка
напр. яйця - 23г на порцію, і т.д. в тому ж дусі - і як то готувати??!)!!!

та я теж не люблю таких рецептів. Звідки знати кіко тото яйце важить. laughing
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
14 червня 2010 19:03
Повідомлення #184


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Славочка! winked
Який цвібак-пухкенький,як Пасочка!Дуже гарний і смачний-нема сумнівів!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
14 червня 2010 20:57
Повідомлення #185


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Піца і цвібак виглядають дуже апетитно
Перейти на початок сторінки
Славочка
14 червня 2010 22:44
Повідомлення #186


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Майя, Таню, дякую. wink
Перейти на початок сторінки
Славочка
14 червня 2010 22:53
Повідомлення #187


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Два коктейлі


Гарячий коктейль мокачіно:
кава в зернах – 7-8 гр.
молоко - 150 мл.
вода – 60 мл.
гарячий шоколад – 50 мл.
Приготувати лунго (еспрессо - 60 мл) у залізному ковшику. Збити молоко до однорідної глянцевої маси. Налити в бокал для латте гарячий шоколад, збите молоко, щоб залишилось півсантиметра до краю і додати сюди ж лунго.
А для заварювання кави у мене передався у спадок ось такий девайсик.
Можна каву варити і в польових умовах на вогні. t0242

Для бананово -полуничного коктейлю складові ви знаєте belay

Повідомлення відредагував Славочка - 14 червня 2010 23:54
Перейти на початок сторінки
Славочка
17 червня 2010 12:58
Повідомлення #188


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
3 в 1: м'ясо, овочі, гарнір



Люблю такі страви--три в одному :)) І сезонні вітаміни теж присутні.

Продукти:
1/4 качана капусти
1 середній кабачок
1/2 скл. рису
1 цибуля
1/2 морквини
Соус:
2 помідори або томатний соус
2-3 ст.л. сметани
для фаршу: 300 г м'яса,1 скибка розмоченого батона, 1 яйце, сіль, перець.

Приготування:
Рис відварити окремо до напівготовності.
Капустину порізати, притушити в каструльці з невеликою кількістю води, можна додати ложку масла.
Овочі по черзі обсмажити на олії і додати до капусти, підсолюючи до смаку. Спочатку кільцями чи півкільцями обсмажити кабачок, потім на тій же сковороді порізану цибулю, терту моркву. Вкінці помідори без шкірки, порізані пластинками, до них додати сметану, розвести невеликою кількістю води.
В мене не було помідорів, то додала домашньої аджики.
Отже, в каструльці вже є всі овочі, додати туди ж відварений рис.
З фаршу сформувати невеликі кульки, обсмажити на олії і викласти до овочів. Зверху залими соусом зі сметани і томатів. На найменшому вогні довести до готовності.
Смачного!
сьогодні більше нічого не готую :))
Перейти на початок сторінки
Славочка
22 червня 2010 17:30
Повідомлення #189


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Січеники



Продукти:
500г яловичини
1/2 скл. води
1зубчик часнику
для омлету:
1-2 цибулини ріпчасті
3 яйця
1,5 ст.л. молока
сіль, чорний перець
Паніровка: сухарі+мелена солодка паприка!
Приготування:
Пропустити приготовлену яловичину через м'ясорубку.
Додати воду, сіль, перець, вичавлений часник, фарш добре збити.

1) Почистити цибулю, нарізати півкружальцями, обсмажити на олії до м'якості, влити розколочені з молоком яйця+сіль, перець до смаку, помішуючи приготувати рідкувату яєчню. Охолодити.
Далі можна теж перемолоти, добре перемішати з фаршем.

2) Якщо вам більше сподобається, то зробіть більш по-святковому: омлет і дрібно різану цибульку посмажити окремо. З фаршу сформувати коржик, на нього покласти шматочок омлету, а на нього підсмажену цибульку, згорнути рулетиком.

Приготовані січеники запанірувати і обсмажити у фритюрі.
Гарнірувати січеники смаженою картоплею, зеленим горошком, огірками.
Рецепт 1й варіанту з "Нотаток галицьких бабусь. Кухня на будень",
2й варіанту з "Енциклопедії української кухні"
Смачну паніровку побачила в Любані

Звіти та відгуки тут

Повідомлення відредагував Натонька - 17 листопада 2013 18:31
Перейти на початок сторінки
lana
22 червня 2010 18:03
Повідомлення #190


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Славочка,
Славочко, у тебе завжди все дуже смачно! Коктейлі- супер! А січеники- взагалі!!!!! winked
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 07:07

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 105
Гостей: 70
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100