Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки-1, запрошую у світ моїх смаків :)
Славочка
12 квітня 2010 05:41
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Вітаю у моїй новій смачній темці.

Каталоги


Каталог-1
(закуски, салати, перші, другі страви)

Каталог-2
(солодка країна)

Каталог-3
(мої улюблені вироби з листкового тіста, різні види слойки)
Можна всі разом ці рецепти з фото переглянути у цій смачній темі

Несолодка випічка

Страви за рецептами з Дрімфуду

Повідомлення відредагував Славочка - 12 квітня 2010 07:08
Перейти на початок сторінки
gutka
12 квітня 2010 08:13
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Славочка,
Славочка, з продовженням Тебе!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
12 квітня 2010 08:17
Повідомлення #3


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Привіт Славочко!!!

Ну ти і рання пташка smile !
Вітаю з відкриттям нової теми wink .

Бажаю тобі нових смачних рецептів, невтомності у твоїх пошуках і завжди гарного настрою!
Перейти на початок сторінки
Славочка
13 квітня 2010 17:51
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Катю, Ірочко, дякую.
Буду старатися потішити усіх чимось смачненьким.

Закуска на поленті



Зварити поленту.
Співвідношення крупи й води я брала 1:3. Всипати крупу в холодну воду й довести до закипання при постійному помішуванні. Так у вас вийде гладка каша, без грудочок. Варити до готовності.
Час варіння залежить від типу крупи. Посоліть. Вмішайте в гарячу кашу натертий гострий сир, нарубані свіжі трави або сухі приправки.

Прямокутну форму застелити папером для випічки або харчовою плівкою, змазану олією. Папір має бути по розміру більшим, ніж форма, і виступати на 2-3 см з коротких сторін. Це дозволить потім легко дістати поленту з форми.

Викласти гарячу готову поленту у форму й розрівняти.
Остудити поленту до кімнатної температури, вирізати формочкою потрібні фігурки - або просто розрізати гострим ножем на квадратики, трикутники й т.п. Їх можна запекти на грилі або приготувати з начинкою.
Начинка може бути за вашими смаками. У мене притушена до прозорості цибулька і шампіньйони, зверху притерти сиром.

Ідею взято тут http://elaizik.livejournal.com/340230.html

Повідомлення відредагував Славочка - 13 квітня 2010 18:52
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
14 квітня 2010 14:43
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Це щось цікавеньке! Виглядає смачно!
Перейти на початок сторінки
gutka
14 квітня 2010 15:07
Повідомлення #6


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Славочка
Співвідношення крупи й води я брала 1:3.

я саме вчора робила, але з кукурудзяного борошна і ти знаєш мені ніби як гірчить каша, чи то у нас поганої якості борошно продають, бо ж крім води і борошна нічого більше не додавала, а крупу не купляю, бо вона дуже засмітчена
Цитата: Славочка
Закуска на поленті

а твоя закуска виглядає чудово

Повідомлення відредагував gutka - 14 квітня 2010 16:08
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
14 квітня 2010 20:43
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Славочко, цікава яка закусочка, з італійським акцентом....Жаль, що в нас важко дістати кукурудзяну крупу й муку.
Перейти на початок сторінки
lana
14 квітня 2010 21:17
Повідомлення #8


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Коко Шанель
дістати кукурудзяну крупу
і муку
я взагалі не знала , що це таке, ще недавно мені тут, на сайті, пояснювали, а сьогодні потрапила на базар, а там- і кукурудзяна мука, і житня. і гречана (в 1-кг пакетах) .Випуск-м.Луганськ. Мені пояснили , що нещодавно почали випускати, але вдосталь

Повідомлення відредагував lana - 14 квітня 2010 22:18
Перейти на початок сторінки
Славочка
14 квітня 2010 21:19
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: gutka
я саме вчора робила, але з кукурудзяного борошна

Кать, я мала крупу дрібненького помолу. Мені бабуня чоловікова передала з Коломиї, я її ще пересіяла через дрібне сито. Я вже її якраз всю використала, особливо подобається панірувати дітям котлетки у суміші муки пшеничної і кукурудзяної.
Сьогодні купила ще в пакеті кукурудзяне борошно, а яка якість , ще не знаю.
Наталю, я донедавна взагалі її не використовувала ніде. А в Коломиї смакували таким смачнющим баношем. От тільки вдома не можу повторити.

Повідомлення відредагував Славочка - 14 квітня 2010 22:21
Перейти на початок сторінки
Славочка
14 квітня 2010 21:29
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Мої експерименти зі злаковим хлібом тут

Ремікс хліба зі злаками



Сьогодні зробила трохи інакше.
200 г звареної вівсяної каші
100 г манки
50 г дріжджів
0,5 л сиворотки з сиру
1ст.л. цукру, 2 чл.л. солі
1ст.л. меду
2 ст.л. олії
Борошна взяти стільки, щоб вийшло м'яке тісто. Відразу замісити, викласти у змащену форму, дати розстойку, щоб збільшилося в об'ємі вдвічі. Пекти до готовності.
За декілька хвилин до кінця випікання я змастила поверхню олією, посипала сухими травами і сіллю.

Повідомлення відредагував Славочка - 20 квітня 2010 14:52
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 21 квітня 2024 06:56

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 10
Гостей: 3
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100