Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки-1, запрошую у світ моїх смаків :)
Olenochka
9 червня 2010 16:22
Повідомлення #171


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Цитата: Славочка
А закритися в хаті і їсти свої смаколики самому хіба цікаво?

fellow
Перейти на початок сторінки
Маруся
10 червня 2010 17:10
Повідомлення #172


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Славочка
А закритися в хаті і їсти свої смаколики самому хіба цікаво?


Тоді з хати так і не вийдеш, як все сам поїш. laughing
Перейти на початок сторінки
Славочка
12 червня 2010 14:39
Повідомлення #173


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Піца на сирному тісті


тісто:
1скл. борошна
125 г домашнього сиру
3ст.л. олії
1 яйце
1ч.л. солі
Я сир змолола в комбайні(300 г), туди ж решту інградієнтів. Борошна пішло більше. Думаю тут не завадило б соди на кінці ножа.
Начинка ваша улюблена і багато твердого сиру!
Тісто хрумке. Мені до вподоби більше моє з сирної слойки рецепт тут

Повідомлення відредагував Славочка - 12 червня 2010 15:53
Перейти на початок сторінки
Славочка
12 червня 2010 14:47
Повідомлення #174


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Салат під соусом


Листя салати миємо, даємо стеким воді. Розриваємо руками на шматки. Поливаємо соусом.
Соус: сік 1/2 лимона
2 невеликі зубці часнику
1 ч.л. солі
перець
1ч.л. гірчиці
1 ч.л. цукру
олія
Я все збила в блендері, кількість олії можна регулювати до бажаної густоти соусу.

Рецепт трохи видозмінено, взято з книги "Кулінарні секрети сестри Ольги", якою страшенно тішуся. wink

Повідомлення відредагував Славочка - 12 червня 2010 15:49
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
12 червня 2010 17:25
Повідомлення #175


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Ооооо....салатик зелененький....мій улюблений...красааа....Салат - самодостатній овоч, навіть не потребує всіляких там огірків і т.д.....Отак - полив соусом - і гризи!!!))))
Цікаве тісто для піци, воно трохи слойоне виходить?
Перейти на початок сторінки
Славочка
12 червня 2010 23:27
Повідомлення #176


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Коко Шанель
воно трохи слойоне виходить?

ні. Коли тепле ще, то чути смак сиру. як охолоне, то зовсім його не чути.
Перейти на початок сторінки
maija23
13 червня 2010 01:13
Повідомлення #177


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Славочка,раніше я також пекла сирну піцу і всім вона дуже подобалась/як приїду додому,пошукаю рецепт/. t0271 А такий салат влітку і потрібно їсти в спеку. m05108
Перейти на початок сторінки
Славочка
13 червня 2010 09:30
Повідомлення #178


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
о, чекатиму рецепта!
Перейти на початок сторінки
Славочка
13 червня 2010 09:49
Повідомлення #179


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Згадала чудовий цвібак моєї бабуні. Приготування завжди було ретельним:на вазі зважувалося яйця, тоді одне з них треба було "вкрасти" і на вагу яєць мінус це одне зважувалося стільки ж цукру і стільки ж борошна.
Для нас малих це було цікавим процесом. Цвібак виходив високий і пухкий.
Цей варіант не такий клопіткий. Все робиться дуже швидко.
Цвібак з ревеневою начинкою



Тісто:
6 яєць,
4 ст.л. олії,
1,5 скл. борошна,
1 скл. цукру
1 ст.л. розпушувача для тіста
Начинка:
ревінь(побільше:))
цукор на смак
желатин 2 ст.л.
Приготування:
яйця збити спочатку самі, потім з цукром. Борошно просіяти з розпушувачем. Легко вимішати, додати олію.
Форму застелити промасленим папером. Пекти при 180 близько 45 хв.
Бісквіт розрізати навпіл.
Для начинки ревінь помити, порізати кусочками впоперек. Додавши трохи води, притушити на сковорідці, щоб зм'як.(В мене була ціла сковорідка ревеню.) Поцукрувати до смаку. Желатин розчинити в невеликій кількості води, інтенсивно розмішати з ревенем.
Ледь теплим перемастити коржі. Я ще їх попередньо тонко змастила варенням з яблук, можна іншим варенням для смужки іншого кольору.
Верх прикрасити за бажанням. В мене полито білим шоколадом.
Смачного.
Така ревенева галяретка дуже смачна і пасує до цього тіста. Наступного разу зроблю її більше!
Ідею начинки підглянула в "Кулінарних секретах сестри Ольги"
Перейти на початок сторінки
gutka
13 червня 2010 11:00
Повідомлення #180


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Славочка,
яка смакота tongue
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 17:44

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 119
Гостей: 103
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100