Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки-1, запрошую у світ моїх смаків :)
lana
14 квітня 2010 21:32
Повідомлення #11


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Краса!!!!
Я ніколи не пекла сама хліба і тільки уявляю, як то , коли у хаті пахне хлібом!!! Мабуть, так має бути...
Перейти на початок сторінки
Славочка
14 квітня 2010 21:48
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цьому пирогу присвячено цілий сайт в інтернеті http://www.tarte-tatin.com/

Тарт Татен

Для листкового рубаного тіста:
200 гр. борошна
100 гр маргарину
1 щіпка солі
1 яйце
Для начинки:
150 гр. вершкового масла
120 гр. цукру
1 кг яблук.

Холодний маргарин натерти на терці в миску, пересипаючи мукою, ще руками перетерти, додати яйце, швидко замісити. Не наминати. Покласти в плівку і в холодильник.
Приготувати яблука: почистити, нарізати на червертинки, і ще навпіл, вийняти серединки.
Приготувати карамель: на сковорідку покласти масло з цукром, помішуючи, довести на середньому вогні до рум’яного відтінку. Перекласти у форму(у мене кексова, бо із роз’ємної форми для торта начинка витікає.)
На карамель викласти яблука «черепицею». Поставити у нагріту духовку при 180 градусах на 15 хв.
Тоді розкачати тісто за розміром форми, з допомогою качалки перенести у форму, викласти зверху на яблука. Кінці тіста загнути вниз. Поставити пиріг ще при 200 градусах на 30 хв, поки тісто не зарум’яниться.

Смачний. яблучка такі карамельні.

Повідомлення відредагував Славочка - 15 квітня 2010 18:52
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
14 квітня 2010 23:00
Повідомлення #13


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Славочка
Тарт Татен

Славочко! Ти завжди вмієш здивувати!
Фото - супер winked !
Перейти на початок сторінки
Маруся
15 квітня 2010 07:49
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Славочка
Тарт Татен


Дуже гарненький він у тебе, шкода що мені не сподобався коли я його робила кілька місяців тому.
Перейти на початок сторінки
Маруся
15 квітня 2010 07:51
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Славочка
злаковим хлібом


Гарний експеримент. Може то я собі спробую бо мій муж дуже любить домашній хліб.
Перейти на початок сторінки
if221181pii
15 квітня 2010 07:52
Повідомлення #16


Молода господинька
  • 34

Репутація: 107
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 191
Реєстрація: 17.01.2010

ICQ:--

Бали: 238
Тарт Татен супер. Апетитно
Перейти на початок сторінки
Славочка
15 квітня 2010 17:39
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дякую!
подивіться, я загрузила нове фото пирога Татен, більш вдале, при денному освітленні.
Марусю, а чому не сподобався? А яке тісто робила? може яблука забагато соку пустили і воно намокло? В мене пікся у кексовій формі з хвильками і при перевертанні на тарілку витекло трохи соку. Я розстроїлася, але й добре, бо намочив би тісто, а воно має бути слоїсте, сухеньке. тому й печеться догори дриґом lol
Перейти на початок сторінки
Славочка
15 квітня 2010 17:48
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Хотіла нині запекти гречку з грибами для нашого ФлешМобу, та тут поступило інше замовлення--підливка з печінки. Ну що ж, відкладу грибочки до іншої нагоди.
Підливка з печінки


Курячу печінку промити, обсушити, порізати на смужки, обваляти в борошні і обсмажити на олії.
В каструльці на маслі обсмажити цибульку, можна додати потерту морквинку, зверху викласти обсмажену печінку, посолити, поперчити, додати улюблених спецій, залити гарячою водою, щоб вкрила печінку. Ще потушити, вкінці додати пару ложок сметани, покришену зелень.
Смачно.
Перейти на початок сторінки
Маруся
15 квітня 2010 17:50
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Славочка
Марусю, а чому не сподобався? А яке тісто робила? може яблука забагато соку пустили і воно намокло


Напевне забагато соку пустили бо справді намокло. І ніхто не їв тілько я, як стійкий солдатик все сама спакувала. request Щось мені більше бисквітний «перевертень» подобається.
Перейти на початок сторінки
Настя
15 квітня 2010 18:13
Повідомлення #20


Молода господинька
  • 34

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 94
Реєстрація: 23.11.2013

ICQ:--

Бали: 72
Апетитний кусочок тарта!
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 08:12

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100