Нарешті я знайшла книжечку з рецептами листкового тіста (завалялася ще з часів мого студентства:))
тоді ж і штудіювала і випробовувала ці всі рецепти)
Ось перший з них--класична слойка
Рецепт тутСьогодні трохи скоротила час розстойки--по 15 хв. Печиво спеклося і одночасно доварився борщик
![winked](http://dreamfood.com.ua/engine/data/emoticons/winked.gif)
.
Солені кминні палички ![](https://dreamfood.ua/uploads/forum/thumbs/1271689759.jpg)
З тіста розкачати корж завтовшки 1/2 см, нарізати смужками завдовжки 12см і завширки 1,5 см, змастити яйцем, посипати сіллю та кмином і випікати 20 хв при високій температурі. Соломка смакує до пива, зеленого борща :))
Свинячі вушка![](https://dreamfood.ua/uploads/forum/thumbs/1271689853.jpg)
Тісто розкачати в корж 30см на 20 см. посипати цукром і притиснути цукор качалкою в тісто, згорнути рулетом з двох боків і нарізати скибками завтовшки 1 см. Вироби пекти при високій температурі 10 хв, потім перевернути на другий бік і пекти ще 10 хв.
печиво має бути добре підсмаженим, хрустким.
![](https://dreamfood.ua/uploads/forum/thumbs/1271697169.jpg)