Нарешті я знайшла книжечку з рецептами листкового тіста (завалялася ще з часів мого студентства:))
тоді ж і штудіювала і випробовувала ці всі рецепти)
Ось перший з них--класична слойка
Рецепт тутСьогодні трохи скоротила час розстойки--по 15 хв. Печиво спеклося і одночасно доварився борщик
.
Солені кминні палички З тіста розкачати корж завтовшки 1/2 см, нарізати смужками завдовжки 12см і завширки 1,5 см, змастити яйцем, посипати сіллю та кмином і випікати 20 хв при високій температурі. Соломка смакує до пива, зеленого борща :))
Свинячі вушкаТісто розкачати в корж 30см на 20 см. посипати цукром і притиснути цукор качалкою в тісто, згорнути рулетом з двох боків і нарізати скибками завтовшки 1 см. Вироби пекти при високій температурі 10 хв, потім перевернути на другий бік і пекти ще 10 хв.
печиво має бути добре підсмаженим, хрустким.