В Росії пряники дуже люблять. Звичайно, ніхто тут сам не пече їх, але в магазині їх повно різних. Найвідоміші - тульські пряники. Але думаю, що Ваші, Славочко, набагато смачніші за тутешні магазинні. Велике Вам дякую за рецепт. Спробую колись побавитись на кухні з ними.
Марусю, oksenya75 печіть на здоров'я. Я сама давно рецепт шукала таких, які стануть улюбленими. Куповані в нас, нажаль, не завжди задовільняють по свіжості-смаку-складу.
Я тут пробувала нове заварне тісто на чебуреки
Потрібно: 100г маргарину 1 скл. води 1ч.л. солі 2 ст.л. олії 1 скл. борошна заварити, як на еклери, додати 3 яйця, втираючи по одному, і 3 скл. борошна.
Тісто дуже ніжне, аж таких пухирців не має, але готові вироби крихкі і слоїсті. Готувала дуже швидко, краї не рівні, зате смачно.
Повідомлення відредагував Славочка - 9 листопада 2010 21:57
цікавий рецепт, мають гарний вигляд, доречі я коли смажу чебуреки у мене також заварне тісто тільки дещо інший рецепт, то готові обов"язково кладу на декілька хвилин до каструлі з кришкою, тоді вони набагато смачніші, а взагалі дуже люблю чебуреки особливо з томатним соком, давненько їх не готувала (все їмо варене та печене - шлунки болять)
то, дійсно, смажене не корисне, але доця їх так любить, от в пиріжках-чебуреках і можна м'ясо підсунути. А ще у тефтельках. Тому нині смачний
суп з гарбузом і тефтельками рецепт з foodclub.ru від madler, щось не можу знайти посилання. Напишу оригінальний рецепт(може комусь сподобається більше), а потім мої зміни. Потрібно: 1 цибулина 1500г гарбуза 350г кабачків 20мл олії 200мл вершків 20% сіль, перець Тефтелі: 100мл молока 500г яловичини 1 яйце
гарбуз почистити, нарізати кусочками, потушити до м'якості(разом з кабачками). Очищеного гарбуза має бути біля півкілограма. велику цибулину крупно порізати і злегка обсмажити. Готові овочі блендером зити в пюре. посолити, поперчити. Фарш для тефтельок добре збити, скатати тефтелі розміром з грецький горіх, опустити в 500мл окропу і варити 5хв. перелити бульон з тефтельками в каструлю з овочевим пюре, довести до кипіння, додати вершки, перемішати і подавати гарячим.
Мої коментарі. Порція, ясно, гігантська як на мою сімейку. варю не більше 2х або 3х літрової каструлі. Для кабачків вже не сезон. Гарбузове пюре готове в морозилці. І ще маю малого хлопця, для якого в зупі має бути картопля! От із цих міркувань і танцювала. В майже готову зупку поклала тефтельки, тоді готове пюре гарбуза. Сметану можна і в тарілки. Смачного!
Повідомлення відредагував Славочка - 9 листопада 2010 22:30
Славцю а з тої рецепти скільки виходить тих чебуреків? І тісто розкачувати дуже тонко?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого