Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Посмакуємо?, Смачні рецепти, що подобаються мені!
Ірка-Шкірка
12 серпня 2010 00:03
Повідомлення #471


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Салат з шпарагівки з майонезом

В моєї сестрички на городі вродила рясно шпарагівка і добрий кульочок попав до нас у холодильник. Я захотіла щось новенького і, в результаті, вийшов салатик:

Шпарагівку помити, обрізати кінчики, відварити до готовності(5 хв варила і хвилин 7 постояли під кришкою), охолодити, порізати шматочками.
В миску викласти шпарагівку, 1-3 зубчики часнику (до смаку), пучок кропу дрібно порізати, 1 червоний перець порізати смужками, жменьку грецьких горіхів, посолити-поперчити, заправити майонезом.
Якщо хочеться більшої ситості - так і проситься туди шматочок вареного м'яса...

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 12 серпня 2010 01:13
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
12 серпня 2010 15:37
Повідомлення #472


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Щось я запізно заглянула... am Десь півгодини назад всю шпарагівку запхала в морозилку! bully Треба буде ще купити... якось недавно салатика в кафе з неї їла, то там був тоже перець, а ще яйця варені і квашені огірки, і забула ше шо... Але оті огірки дуже сильно пасували до салату, така собі родзинка в них була tongue А з м'ясом - то взагалі би була бомба!

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
17 серпня 2010 22:08
Повідомлення #473


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Соус до оселедцю

Рецепт від Bronza53 з liveinternet.ru

Для соусу необхідно:
1 запечений буряк;
2 варені яйця;
2 кислі яблука (в оригіналі була половинка одного, але мені сподобалося більше);
1 невелика цибулина;
1ст.л. густої сметани;
1 ст.л. майонезу(можна і не давати);
1/2-1ч.л. тертого хрону (кинула 3 см);
сіль, чорний мелений перець - за смаком;
кислоту можна ще регулювати соком лимону або лимонною кислотою.
Порізати, кинути в блендер, збити, попробувати, дозаправити на ваш смак.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 17 серпня 2010 23:23
Перейти на початок сторінки
lana
17 серпня 2010 22:15
Повідомлення #474


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Ірка-Шкірка,
Цікавий рецепт, вартий того, щоб скуштувати!!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
17 серпня 2010 22:22
Повідомлення #475


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250

Рецепт від Оксани Кривих з liveinternet.ru
Приготувати заливку (скласти в каструльку):
3 цибулини - порізати кільцями;
10-12ст.л. води;
1ч.л. цукру;
1-2ст.л. солі(взяла 2 ложки - була ніжна і не пересолена);
1/2ч.л. чорного перцю;
1 дес.л. оцту;
2ст.л. кетчупу;
100мл олії - закип'ятити все разом, відставити, щоб охолонуло.

1 кг оселедця помити, почистити, порізати на порційні шматочки. Залити заливкою, залишити на добу в холодильнику.

Звіти - тут.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 2 січня 2014 12:10
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
17 серпня 2010 22:43
Повідомлення #476


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Тулумби (східні солодощі)
Рецепт болгарської та турецької кухні

Рецепт від linakaz з livejournal.com.

Коли я бачу щось східне в сиропі, відразу хочеться скуштувати. Давно примітила, скинула до рецептів, а сьогодні, нарешті, спробувала і, в результаті, залишилилась порожня тарілка - ознака смачності smile ...
Заварне тісто:
300мл води+125г маргарину - закип'ятити, додати 1 1/2 скл. муки - вимішати, проварити, відставити, щоб охолонуло, вмішати 4 яйця, відставити на 30хв.
Тісто викласти в кондитерський мішок, розігріти олію, витискати тістечка, довжиною 8см (в оригіналі, в мене - 4-5 були найсмачніші), смажити до готовності, викладати в миску.
Приготувати сироп:
2 скл. цукру+1 1/2скл. води + сік одного лимону - запитятити, варити 15хв., відставити.
Охолоджені тістечка викладати в охолоджений сироп на 15 хвилин (у нас стільки не залежувалось lol ), куштувати і не стримуватися...

Я ще посипала приправами з млинка до кави - так було смачніше...

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 17 серпня 2010 23:45
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
17 серпня 2010 23:11
Повідомлення #477


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Закуска смачна

Рецепт від Geroma з liveinternet.ru

Приготувати маринад:
4 ст.л олії
2 ст.л. лимонного соку
1 ч.л. сушеного базиліку
1-2 ч.л. меду(цукром не замінювати!!!)
3 зубчика часнику - дрібно порізати
гострий перчик (доця з вазонку зірвала)
1 ст. л. сухої червоної аджики (купила на базарі в узбека)
Все змішати.

Приготувати контейнер і нарізати шарами тоненько помідори (500г - я взяла малинівку і зняла з неї шкірку) і цибульку (2-3шт, але не переборщити) півкільцями. Залити маринадом, поставити в холодильник на 2 дні.

Смак солодкуватий і оригінальний...

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 18 серпня 2010 01:06
Перейти на початок сторінки
мари4ка
17 серпня 2010 23:29
Повідомлення #478


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Ірка-Шкірка,ОТО НАГОТУВАЛА,ОТО НАГОТУВАЛА winked winked winked Не можу на твою сторінку заходити,дуже вже слинка тече laughing
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
17 серпня 2010 23:33
Повідомлення #479


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Ковбаса куряча молочна варена
Salchichon de pollo

Рецепт від Лилёша з liveinternet.ru

Збити в блендері:
500г курячого філе + 300 мл вершків + 2 білки
додати:
1/2ч.л. меленого куміну
1/2ч.л. гострої паприки
1 ч.л. солодкої паприки
1/2ч.л. каррі (за бажанням)
1/3 ч.л. мускатного горіху (за бажанням)
1/2 зубчика часнику (я додала сухого)
сіль, перець
Чесно кажучи, я переживала, що 500г м'яса і 300мл вершків - це повинно бути щось рідке, але фарш справді вийшов густий і однорідний. І обов'язково фарш треба добре вимішати, а ще краще - відбити руками і відставити на годинку-другу, щоб дійшов до кондиції.
За бажанням можна додати 1 ст.л. крохмалю, тому що ковбаска виходить дуже ніжна і може розвалюватися (я додала...)
Все вимішати, додати з 200г вареної або копченої шинки, порізаної шматочками 0,5х0,5см, викласти на пергамент. Я не хотіла замотувати ковбаску в пергамент, тому на базарі купила сітку (свинну) і загорнула в неї:

Отриманий батон обгорнути плівкою (я розрізала рукав для запікання):

Потім обв'язати ниткою:

Варити 30-40 хв у підсоленій воді. До води я додала ложку солі, 2 лаврових листки і пару духмяних перчин:


Витягнути, можна покласти під прес, почекати, щоб охолонула...
Справжній ніжний дієтичний продукт. Моя дитина дуже любить варену ковбасу, тому краще зварити самій і не страшно думати, що всередині...

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 18 серпня 2010 20:31
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
18 серпня 2010 00:36
Повідомлення #480


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: lana
Цікавий рецепт, вартий того, щоб скуштувати!!!!

Рецепт справді цікавий, оселедець можна гамати без хліба чи картоплі, лише з соусом...

Цитата: мари4ка
ОТО НАГОТУВАЛА,ОТО НАГОТУВАЛА

та то я до дня народження малої трошки постояла на кухні...

Цитата: мари4ка
Не можу на твою сторінку заходити,дуже вже слинка тече

так не можна - заходити на голодний шлунок, треба спочатку підкріпитися t0242 ...

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 18 серпня 2010 01:36
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




4 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 4)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 17:02

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 126
Гостей: 112
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100