Салат весняний - 1
Це тепер нікого не здивуєш зеленою цибулею, але колись давно на роботі ми зустрічали весну цим салатом на обід
На терці потерти 1 плавлений сирок, 3 варені яйця (варились в електричному чайнику), додати пучок зеленої цибулі, заправити майонезом або майонезом зі сметаною.
Салат весняний - 2
Він більш вибагливий, а на смак - дуже свіжий. Головне - зїсти його бігом, бо він швидко втрачає товарний вигляд (особливо салата...).
- 300г вареної картоплі - кубиками;
- 300г зеленого горошку;
- 2 свіжих огірки - кубиками;
- 2 яблука;
- головка зеленого салату - порвати руками;
- пучок редиски - порізати плястерками;
- пучок зеленої цибулі - порізати;
заправити 150г майонезу і 3-4ст.л. сметани.
P.S. Рецепту вже 12 років, а де взяла - не пам'ятаю.
Шклєроз?