Посмакуємо?, Смачні рецепти, що подобаються мені!
gutka
18 серпня 2010 08:14
Досвідчена господиня
Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009
ICQ:--
Бали: 7223
Цитата: Ірка-Шкірка
Ковбаса куряча молочна варена
яка смачненька в тебе вийшла, я також давненько на неї заглядаюсь ніяк не приготую (у нас на три дні відключили газ - профілактика :(...)
lana
18 серпня 2010 12:45
Досвідчена господиня
Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010
ICQ:--
Бали: 4355
Іринко, все смачно , красиво!!! Суууууууууууууупер!!!!!
Ірка-Шкірка
18 серпня 2010 18:55
Досвідчена господиня
Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010
ICQ:--
Бали: 7250
Сьогодні знову запропоную вам східні ласощі, що походять із Занзібару, але прижились серед індійців, котрі проживають в Африці.
Кокотенде
Знайшла
тут Тісто: 2 скл. муки (1 скл. = 250мл)
1/2 скл. манки
1/2 скл. кокосової стружки
1/2 ч.л. порошку до печива
1 ч.л. кардамону
1 ст.л. масла
1 скл. теплої води
Сухі складники змішати, додати масло, воду, замісити тісто. Від тіста відривати шматочки розміром з грецький горіх (я брала менші) і за допомогою долонь і пальців скатувати тісто в пальчики (можна робити трошки фігурні):
Дати постояти 30 хвилин. Смажити в розігрітій олії, охолоджені полити глазуррю:
1 скл. цукру + 1/2 скл. води + 1/2 ч.л. кардамону.
Смакувати!!!
Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 18 серпня 2010 20:38
Майя Шутенко
18 серпня 2010 19:06
Файна господиня
Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009
ICQ:--
Бали: 163
Іринко! Якої смакоти Ти наготувала,супер !!!!
Так і тягнеться рука...,спробувати того оселедчика,скуштувати закусочки.
..,ну а східні солодощі....!Ням-ням......!Ммммм!У мене слів немає.... :
Яка Ти молодчина,прекрасна господиня!
Буду ,майбуть,поспішати в гості
..,кава закінчується..,і печива ніякого немає...
...,прийшла з роботи голодна...,а тут ...всього так багато,і таке смачне!!!!!!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 18 серпня 2010 21:06
Ірка-Шкірка
18 серпня 2010 19:37
Досвідчена господиня
Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010
ICQ:--
Бали: 7250
Цитата: Майя Шутенко
Буду ,майбуть,поспішати в гості
Світлано, Майя! Кава, чай, солодке є! Чекаю!
sunnygirl
18 серпня 2010 19:39
Файна господиня
Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009
ICQ:--
Бали: 1551
Ірина ти тут стiльки всього смачненького наготувала а схiднi солодощi взагалі немає слiв дуже вже апетитно виглядають.
Ірка-Шкірка
18 серпня 2010 19:45
Досвідчена господиня
Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010
ICQ:--
Бали: 7250
Зелений соус до м'яса, шаурми
Шукала і перечитала багато, в результаті вийшов такий рецепт:
Приготувати майонез Любані на кефірі (більшість знають його), додати 5 - 6 ст.л. сметани і спеції: сіль, 1ч.л. солодкої паприки, 1 ст.л. зеленої аджики, 2 зубці часнику, дрібно порізані, зелень до смаку - кріп, петрушку, кінзу. Поставити на годину в холодильник.
Рецепт розміщений також
ось тут Повідомлення відредагував Натонька - 26 січня 2015 22:10
Ірка-Шкірка
18 серпня 2010 20:02
Досвідчена господиня
Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010
ICQ:--
Бали: 7250
Цитата: sunnygirl
схiднi солодощi взагалі немає слiв дуже вже апетитно виглядають
Дякую, Таню, за гарні слова! Східні солодощі - моя слабість (люблю більше, ніж шоколад
).
Між іншим, до соусів мене підштовхнули чергові покупки спецій, ось дві з них - зелена і червона аджика:
З червоною аджикою я також зробила соус до мяса. Рецепт простий і дуже смачний:
Червоний соус до мяса
1 банка кухарського соусу "Чумак" (можна готувати і з томатної пасти, і з свіжих помідорів), 3 зубці часнику - дрібно порізані, цукор - за смаком, 1,5ст.л. червоної аджики, дрібно порізана зелень - добрий пучок кропу, петрушки і кінзи вкупі (єдиний мінус - кінзу не всі люблять), 2 ч.л. солодкої паприки, 1/2 ч.л. гострої паприки, 1-0,5 шт. болгарського перцю дрібно порізати. Змішати і поставити в холодильник.
Звіти й обговорення тут Повідомлення відредагував Натонька - 5 липня 2013 11:19
lana
18 серпня 2010 23:16
Досвідчена господиня
Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010
ICQ:--
Бали: 4355
Ірка-Шкірка , Яка цікава приправа, я такої ще не бачила! Який її склад?
Ірка-Шкірка
18 серпня 2010 23:50
Досвідчена господиня
Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010
ICQ:--
Бали: 7250
Цитата: lana
Який її склад?
Чесно кажучи, не знаю, але мені подобається...
Наступного разу подивлюсь і напишу - вони самі їх змішують.
P.S. Звиняй, не подивлюсь - будка закрилась, здається в оренду...
Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 21 серпня 2010 22:45
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості , не можуть залишати відповіді в даному форумі.
Зараз: 19 квітня 2025 22:20
Зараз на сайті
Всього на сайті: 24
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні