Заливна риба
Рецепт моєї мами – кожного разу з’їдається до останнього шматочка!Почистити два 1,5кг карпа (або один двокілограмовий), луску відібрати окремо, добре промити, покласти в марлю, зав’язати. Для бульйону відібрати голови, хвости, плавники, рибу порізати на порційні шматки.
З 3-4 цибулин, 2 морквин , 1-2 петрушок, луски, спецій, голів-хвостів та плавників зварити бульйон – 40хв.
Отриманий бульйон процідити, знову покласти в нього луску(в марлі, звичайно), довести до кипіння. Покласти шматки риби, прокип’ятити 20хвилин, акуратно витягнути рибу, розкласти в тарілки, залити ще раз процідженим бульйоном, прикрасити фігурно вирізаними морквинками, зеленою петрушкою, відставити, щоб охолов.
Звіти - на головну.