Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки, мої кулінарні витвори
Маруся
25 березня 2010 20:38
Повідомлення #421


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Славочка
салат з сиру і цибулі


Я також такий дуже люблю, а ще додаю зубчик часнику і кріп.
А он ніколи не пробувала капусту дати в деруни. Треба буде попробувати. Цікаво дуже. Смачно! winked

Повідомлення відредагував Маруся - 25 березня 2010 21:39
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 березня 2010 22:07
Повідомлення #422


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Іванка
На фото деруни виглядають як звичайні

Іванка, в оригінальному рецепті пропонувалось натерти картоплю на грубшій терці. Цікавенько так, їжачки такі.
А я намагалась, щоб не відрізнялось від звичайних дерунів. Аби не розпізнали секрету. smile Капуста трохи кисла, то ще її трохи сполоснула водою, відтиснула, дрібно порізала.
Цитата: Natasha
золотого кольору вони в тебе
То через морквину і квашеній капусті.
Цитата: Goldi
Ідея дерунів супер!

і мені сподобалось!
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 березня 2010 22:19
Повідомлення #423


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Маруся
додаю зубчик часнику і кріп.

Часник також завжди додаю, а кріп не пробувала. Дякую.
Перейти на початок сторінки
Valentina
26 березня 2010 09:23
Повідомлення #424


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2020

ICQ:--

Бали: 80
А капуста там не буде хрумати? Чи може їх треба довше смажити? fellow
Перейти на початок сторінки
Славочка
26 березня 2010 09:27
Повідомлення #425


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Валентинко, зовсім не хрумкає. я теж за це переживала, навіть думала притушити трохи. Але ні--прожарюється на середньому вогні, як звикло.
Перейти на початок сторінки
Славочка
26 березня 2010 23:06
Повідомлення #426


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Я вчора пекла булочки по-баварськи Каті. Дякую за рецепт.
А до них --смачний курд з чорної смородини.
Ну, ви ж знаєте, утилізую купу мороженої смородини.

Курд із чорної смородини



Рецепт побачила у жж Наталії (ns_makushkina). Дякую.
1/2 скл. соку чорної смородини
1/4 скл. лимонного соку
2/3 скл. цукру
3 яйця
50 г масла

Довести до кипіння сік, цукор і вершкове масло. Збити злегка яйця й, при постійному помішуванні, тонкою цівкою влити гарячий сік. Повертаємо все це на маленький вогонь і, помішуючи, доводимо до кипіння. Варимо ще хвилин 5 (постійно помішуючи) до загустіння. Проціджуємо через сито й потім переливаємо в чистий посуд. Накриваємо плівкою (плівка повинна торкатися поверхні крему, щоб не утворювалася скоринка) і остуджуємо.

Я варила на маленькому вогні.
Перейти на початок сторінки
lana
27 березня 2010 00:11
Повідомлення #427


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Славочка,
який цікавий рецепт! а я теж не знаю, куди дівати морожені фрукти!
Перейти на початок сторінки
Natasha
27 березня 2010 07:11
Повідомлення #428


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
Славочка, я ніколи раніше не чула про Курд із чорної смородини feel . У тебе тут вперше його побачила, мені схоже на густий йогурт. Вигляда апетитно, треба буде і собі спробувати зробити smile .
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
27 березня 2010 10:35
Повідомлення #429


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Славочка, фото гарне курду smile Чітке, виразне. Новий фотоапарат?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Славочка
27 березня 2010 13:25
Повідомлення #430


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: lana
не знаю, куди дівати морожені фрукти!

От і я вже ту смородину куди тільки можна :)
Цитата: Natasha
ніколи раніше не чула про Курд із чорної смородини

та я теж. Бачила в Любані сирник з лимонним курдом, в Наталі--з порічок, то ж придумала для своєї мороженої смородини :)ноу хау :)))хотіла рулет спекти, та вже кудись дівся...

Цитата: Натонька
Новий фотоапарат?

ох, якби ж то! Це мені підказали, що всі мої фото мають локалізовану пляму розмиту. то ж я вже здогадалася, чиїх рученят це діло. Чоловік розібрав і витер об"єктив салфеткоб спеціальною, що до монітора. Результат налицо :))))
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 21:01

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 60
Гостей: 38
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100