Я вчора пекла булочки по-баварськи Каті. Дякую за рецепт.
А до них --смачний курд з чорної смородини.
Ну, ви ж знаєте, утилізую купу мороженої смородини.
Курд із чорної смородини Рецепт побачила у жж Наталії (ns_makushkina). Дякую.
1/2 скл. соку чорної смородини
1/4 скл. лимонного соку
2/3 скл. цукру
3 яйця
50 г масла
Довести до кипіння сік, цукор і вершкове масло. Збити злегка яйця й, при постійному помішуванні, тонкою цівкою влити гарячий сік. Повертаємо все це на маленький вогонь і, помішуючи, доводимо до кипіння. Варимо ще хвилин 5 (постійно помішуючи) до загустіння. Проціджуємо через сито й потім переливаємо в чистий посуд. Накриваємо плівкою (плівка повинна торкатися поверхні крему, щоб не утворювалася скоринка) і остуджуємо.
Я варила на маленькому вогні.