Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки, мої кулінарні витвори
Славочка
9 квітня 2010 11:05
Повідомлення #521


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дякую, Іринко, старалась
Перейти на початок сторінки
Славочка
9 квітня 2010 11:32
Повідомлення #522


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Нагадала мені Маруся про парфе, а тут і рецепт підвернувся.
оригінал дивіться тут http://community.livejournal.com/foodclub_ru/303504.html#cutid1
Ну а я , як завжди, імпровізувала відповідно до наявних продуктів.
Парфе з чорної смородини
Складові
Яйця 2 шт.
Цукор 3ст.л.
смородина заморожена 300 г
Сметана 30% 100 мл
згущонка (менше півбанки)
сир домашній 200 г
Вода 3 ст.л.
1)Спочатку розморожену смородину змолоти блендером і протерти через сито, щоб не було шкірок. У пюре додати згущонки на смак. В мене був ще чорничний сік, десь 50 мл--теж туди.
2) Сир змолоти блендером з сметаною, туди ж додати жовтки. Якщо сир сухуватий, то додати 50 г розм'якшеного масла.
3) У білки, як в оригінальному рецепті додати 3ст.л. води+3 ст.л. цукру, поставити на водяну баню і збивати спочатку на малій швидкості 4 хв, тоді на максимальній. Мені здалося, що білки заварюються(боюся я цих експериментів з білками wassat ), я миску вийняла з бані і ще збивала 4 хв до охолодження. Маса дійсно стійка і пишна.
4)Змішати все разом. Можна додати жменьку цілих ягід. Заморозити.
Фото пізніше--десерт морозиться.
Ось додаю. Доця свою порцію ще посипала шоколадними пластівцями :)))

Повідомлення відредагував Славочка - 10 квітня 2010 00:46
Перейти на початок сторінки
Іванка
9 квітня 2010 14:44
Повідомлення #523


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Славочко,дуже гарний рецепт тортика,а оформлення таке весняне.....гарні нарциси, розочки wink а десертом Ви мене заінтригували smile чекаю на фото.Судячи з оригіналу має бути надзвичайно смачно
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
9 квітня 2010 15:31
Повідомлення #524


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Славочка
Фото пізніше--десерт морозиться.

Чекаю з нетерпінням на фото wink - дуже смачний рецепт (виходячи з інгредієнтів).
Перейти на початок сторінки
Славочка
9 квітня 2010 22:41
Повідомлення #525


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дякую, Іванко, Іринко. З сиром я б ніколи не здогадалась щось таке зробити. Смачно. Тепер знаю як сир подати доці-нехочусі.
А про торт хочу зауважити, що цей крем до нього ЗОВСІМ не підходить. Щось я не продумала. Краще зробити масляний на білках (у Софія06 він називався біле суфле) . Щось мене потягло експериментувати, та тут невдало. Занотую у рецепті теж.
Перейти на початок сторінки
gutka
9 квітня 2010 22:48
Повідомлення #526


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Славочка
смородина заморожена

цього року заготую аби готувати взимку такі десерти
Перейти на початок сторінки
Славочка
9 квітня 2010 22:57
Повідомлення #527


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Катю, минулий рік був особливо урожайним, варення таке до чаю сам малюк за зиму покалатав, просто замороженої ще 2 пакети маю, от і видумую...
Перейти на початок сторінки
muroslava07
10 квітня 2010 15:47
Повідомлення #528


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Славочка, я в очікуванні розрізу твого весняного тортику..... Дуже цікаво!
Перейти на початок сторінки
Славочка
10 квітня 2010 22:20
Повідомлення #529


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: muroslava07
я в очікуванні розрізу твого весняного тортику.

Мирославочко, так і не сфотографувала. Може хтось з гостей зробив фото, то перешлють.
Перейти на початок сторінки
muroslava07
10 квітня 2010 22:32
Повідомлення #530


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
А дуже шкода, бо так цікаво було подивитися. Хоть через фото поласувала б.....
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




4 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 4)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 08:18

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 46
Гостей: 43
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100