Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки, мої кулінарні витвори
Коко Шанель
7 березня 2010 18:54
Повідомлення #331


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Славочко, а англійський перець, то який? Просвіти невігласа... smile
Можна питання? Оце хочу зробити твоє дріжджове листкове...то між етапами складання і розкачування не треба охолоджувати? Буду дуже вдячна за відповідь.
Перейти на початок сторінки
Славочка
7 березня 2010 21:11
Повідомлення #332


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Наталю, це духмяний перець горошком.
Щодо тіста, то охолоджувати не треба, але бажано, щоб в приміщенні не було гаряче.
От сьогодні ще раз випробовувала це тісто без яєць. І зверху нічим не змащувала.
Яблука в хусточках з дріжджового листкового тіста



Можу сказати, що з яйцем(вірніше вчора дала до тіста 2 жовтки), тісто було м"якше і таким залишалося довго. Ці ж вироби відразу легкі і хрусткі, потім трохи кришаться.
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
7 березня 2010 21:20
Повідомлення #333


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
ОООО.....яка краса....Можеш відкривати майстерню зі слойоного тіста і давати уроки!!!! Дякую за відповідь!!
Перейти на початок сторінки
gutka
7 березня 2010 21:23
Повідомлення #334


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Славочка
Яблука в хусточках з дріжджового листкового тіста

розкішне поєднання, дуже апетитно
Перейти на початок сторінки
Славочка
7 березня 2010 21:27
Повідомлення #335


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дякую, ще були сосиски в тісті до пива, але чоловіча компанія з ними швидко розправилась...казали, що то смачніше..
Перейти на початок сторінки
marinka
7 березня 2010 22:19
Повідомлення #336


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Дуже гарне тісто, майстерно зроблене як завжди winked
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
8 березня 2010 03:52
Повідомлення #337


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Славочко!
Щодня старюсь заглядати до тебе в тему, і кожного разу бачу щось новеньке, смачненьке і дуже гарненьке!
Коли ти все встигаєш?! Ти - чудова господиня і матуся!
Перейти на початок сторінки
Славочка
8 березня 2010 08:06
Повідомлення #338


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
marinka,
Ірка-Шкірка

дякую. Рада, що подобається. Мої вереди не завжди цінять. Кажу: піду на роботу, залишу вас, наварю макаронів --і їжте lol
Перейти на початок сторінки
marinka
8 березня 2010 08:13
Повідомлення #339


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
З святом!!!!!!!

Перейти на початок сторінки
Славочка
8 березня 2010 14:23
Повідомлення #340


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Вітаю всіх зі святом!!!!
Здоров"я і натхнення до творчої праці!
У мене для вас
Рулет з шпинатом і сиром



Побачила нині в неті цікавий спосіб подання листкового тіста. але часу на приготування самого тіста не було. Отже, йдемо лінією найменшого опору.
Тісто листкове просте:
1/4 п.дріжджів
1скл. теплого молока
1 яйце, сіль. Замісити м"яке тісто, поділити на 4 рівні частини, нехай постоїть. Маргарин(десь 100 г) розтопити і охолодити.
Кожен кусок тіста розкачати, змастити маргарином, скрутити рулет, його змійкою і під плівку в холодильник на 1 год.


Тим часом на решті маргарину потушити шпинат. Ось таких два брикети в мене було

Сир розмолоти, додати 2 яйця, 1 ст.л. пудингу або крохмалю, сіль, перець.

Кожну частину тіста розкачати, змастити начинкою, скрутити в рулет

Рулети викласти змійкою, змастити олією, посипати кунжутом. Випікати до золотистого кольору. Смачного.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 04:34

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100