Чеснечка - Česnečka Смачна чеська зупка від пана КАГОРа.
В каструлі (1л) розтопити грудку вершкового масла та обсмажити на ньому невелику дрібно покришену цибулину.
Коли цибуля почне рум'янитися, вкинути порізаний плястерками зубчик часнику та спасерувати.
До обсмаженої цибулі всипати порізану кубиками картоплю та салеру, 0.5ч. ложки кміну, лавровий листок, пару зерен англійського перцю, влити дві склянки телячого росолу. решту долити окропу та поставити на вогонь варитися.
В миску вибити яйце та збити виделкою.
Влити небагато молока та розколотити.
Коли овочі зваряться, тоненькою цівкою вилити розведене яйце до супу.
Вичавити 3 - 4 зубчики часнику.
Всипати 0.5 ч. ложки майорану, поперчити та посолити до смаку.
Через декілька хвилин зняти з вогню.
Підготовлені сухарики з натертим сиром (Едам) зарум'янити на грілі.
Суп подавати заправленим зеленню петрушки та сухариками.
Від себе додала до смаженої цибулі ще дрібно терту морквинку(люблять такий колір зупки). А часничку додала лише 1 зубець(щоб малюк міг їсти), зате у грінки його не пошкодувала. Дуууууже смачно. Фото не дуже вдале, перепрошую.