Дякую всім. Відповім на всі питання.
Наталочка
про згортання малих рулетів у великий мало бути так (http://gotovim-doma.ru/forum/viewtopic.php?f=148&t=11765) цікавенько.
Ще
пораду до начинки хочу дописати, якщо у вас є бринза чи моцарелла, то додавши до сиру, буде ще смачніше!
Сам процес приготування слойки вимагає всього кілька разів практики. Я свого часу стільки продуктів перепсувала, коли вибирала пропорції за різними рецептами.
marinka, мені ще самій вчитись і вчитись.
Пробуйте, питайте, що знаю розкажу детально!
Маруся,
про книдлі з сливами, то скоріше --гомбовці(страва угорської кухні) є тут (http://www.kolyba.org.ua/borosn2/borosno/414)
Про заморожування листкового тіста можу сказати, що прісне цю процедуру добре витримує, а от заморожуванням дріжджової слойки я не задоволена.