Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Солодке життя Волошки, Про тортики, тістечка, м"яско і не тільки .....
Volo-shka
8 листопада 2012 09:08
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Торт Москва

Фото додам
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
8 листопада 2012 09:10
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
Volo-shka
Ти МОЛОДЧИНКА!!!!!!!! Вітаю!!!!!!!

Повідомлення відредагував Марія Митник - 8 листопада 2012 09:11
Перейти на початок сторінки
idianka
8 листопада 2012 09:22
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Volo-shka,
Сердечно вітаю тебе з початком смачної темки! Бажаю частих і вдячних відвідувачів, смачного натхнення і невичерпної фантазії!!!

%D1%EE%EB%EE%E4%EA%E5+%E6%E8%F2%F2%FF+%C2%EE%EB%EE%F8%EA%E8

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
8 листопада 2012 09:35
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Трюфельний торт "Рошен" (по ГОСТу)

Перейти на початок сторінки
Лорі
8 листопада 2012 09:35
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
Вітаю!

Повідомлення відредагував Лорі - 8 листопада 2012 09:39
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
8 листопада 2012 09:37
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Апельсиновий торт

Перейти на початок сторінки
Volo-shka
8 листопада 2012 09:41
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Торт Три шоколади



Торт "Три шоколади"

Давно заглядалась на цей рецепт, але все руки ніяк не доходили, а тут і час з"явився і привід))))

Печемо корж :
борошно 100гр
масло вершкове 100гр кімнатної температури
цукор 160 гр
шоколад чорний 100 гр
сіль на кінчику ножа
ваніль
розрихлювач 11 гр
яйця 4 шт (розділити на жовтки і білки)

роз"ємна форма для випічки (у мене 24 см)

Масло кімнатної температури збити із цукром, додати сіль і розтоплений шоколад, збити.
Додати жовтки і знову збити, додати борошно і розрихлювач. Збити.
Окремо збити білки в стійку піну, обережно ввести в шоколадну суміш і перемішати до однорідності.
Форму вистелити папером, змастити маслом, викласти тісто і випекти корж при Т 160-180 г 25-30 хв.
Готовий бісквіт охолодити при кімнатній температурі, трохи підрізати по краях, щоб між стінками форми та коржем був зазор, скропити корж вершковим лікером і поставити в холодильник.

Поки бісквіт охолоняє приготувати 3 види мусу:

Продукти:

Для мусу із чорного шоколаду:
- шоколад чорний 200 гр
- масло вершкове 30 гр
- вершки жирні 200 гр (я брала домашню сметану)
- лікер свершковий 50 гр
- желатин 8 гр

Для мусу із молочного шоколаду:
- шоколад молочний 200 гр
- масло вершкове 30 гр
- вершки жирні 200 гр
- лікер вершковий 50 гр
- желатин 8 гр

Для мусу из білого шоколаду:
- шоколад білий 200 гр
- масло вершкове 30 гр
- вершки жирні 200 гр
- лікер вершковий 50 гр
- желатин 8 гр

Готовим шоколадний мус із чорного шоколаду:
Замочити желатин в холодних вершках (на 24 грами желатину 50 г вершків) - це кількість на 3 муси.
Охолоджені вершки (600 грамів) збити до міцних піків, розділити цю масу на 3 частини( по 200 грамів на кожний вид мусу), і поставити в холодильник.

Чорний шоколад поламати на шматочки, додати масло, розтопити на повільному вогні, додати 1/3 набухшого желатину, і знову підігріти до повного розчинення желатину.
Влити лікер, перемішати.
Потім з"єднати шоколадну масу із 1/3 збитих вершків, акуратно перемішати. Оскільки шоколадна маса тепла, то і мус вийде рідким.
Вийняти корж із холодильника, я обгорнула стінки форми харчовою плівкою, щоб легше було витягнути, вилити на корж чорний мус, розрівняти лопаткою, щоб заповнити пустоту між коржем і стінками форми,, і знову поставити в холодильник.

Так само готуємо мус із молочного шоколаду - виливаємо його зверху - охолоджуємо.

Те ж саме робимо із білим шоколадним мусом - виливаєм зверху - охолоджуємо.

Далі готуємо шоколадну глазур:
- Шоколад білий 100гр
- вершки 50 гр
- Масло вершкове 50 гр

Все розтопити разом до однорідності, вилити зверху на торт. Поставити в холодильник на пару годин (краще на ніч). Торт готовий , прикрасити на свій розсуд (під мастику не годиться).

Не дивлячись на те, що із ним треба трохи поморочитись - кінцевий результат того вартий - це просто неймовірно смачно

Рецепт взяла у Tisulya із liveinternet. За що їй величезне спасибі
Я думаю, що цей торт стане хітом у моїй сім"ї:))))))

Повідомлення відредагував Volo-shka - 4 березня 2014 13:46
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
8 листопада 2012 09:45
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Торт Хрещатий Яр

Перейти на початок сторінки
Volo-shka
8 листопада 2012 09:52
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Австрійський торт Захер

Перейти на початок сторінки
Volo-shka
8 листопада 2012 09:57
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Най - кращий у світі (торт)

Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 1 жовтня 2020 22:43

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100