Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


10 сторінок 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Далі >>
Відповісти
 Солодке життя Волошки, Про тортики, тістечка, м"яско і не тільки .....
Volo-shka
31 січня 2014 13:33
Повідомлення #91


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Банановий кудряш



На форму 22-24 см. виходить високий торт вагою близько 3 кг.

Для коржів:
10 яєць
2 ст цукру
2 ст. борошна
2 ч.л. розрихлювача
ваніль
2-3 ст. л. какао

Крем:
250 г вершкового масла
1 б згущеного молока невареного
5-6 бананів

Форму змастити. Духовку нагріти до 170 градусів.
5 яєць збити із 1 стаканом цукру до булого міцного стану. Додати ваніль, просіяти 1 стакан борошна і 1 ч.л. розрихлювача, перемішати все гарно але не довго, щоб тісто не сіло. Вилити тісто у форму і випікати 25-30 хвилин. Перевернути на решітку і охолодити. Коржі дуже ніжні.
Для шоколадного коржа - збити 5 яєць із стаканом цукру. Просіяти 1 ст. борошна без 2 ст. л. , какао і розрихлювач. Вимішати випекти так як і білий корж 25-30 хв.

Коржі охолодити, розрізати на дві частини.

Для крему - збити до пишності масло, додати поступово підігріту згущенку (без 4 ст. л.).

Із 4 ст. л. згущенки і води зробити сироп для пропитування коржів.

Збирати торт, чередуючи коржі по кольору: білий корж + крем+ нарізані банани + шоколадний корж+ крем+ нарізані банани і т.д. Останнім має бути шоколадний корж.
Гарно упаковується під мастику. Має ніжний смак.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
31 січня 2014 13:59
Повідомлення #92


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Різдв"яна випічка Апельсиновий хліб



400 г борошна
50 г + 6 ст. л. цукру
1 пакетик сухих дріжджів (11-12 г)
1/2 ч.л. солі
60 г + 80 г м"якого вершкового масла
80 мл молока + 50 мл води
2 яйця
2 апельсина
100 г родзинок
1 ч.л. молотої кориці

Для глазурі:
125 г цукрової пудри
2 ст. л. води

- Борошно, 50 г цукру, дріжджі і сіль змішати в мисці, додати яйця.
- 60 г вершкового масла розтопити , додати молоко і воду, зняти з вогню.
- Додати масляно-молочну суміш до борошняної і з допомого насадки для тіста, вимісити гладеньке тісто.
- Миску із тістом поставити в тепле місце на 1 годину до збільшення об"єму вдвічі.
- Апельсини сполоснути гарячою водою, цедру потерти на терку. Родзинки промити, порізати, додати до цедри.
- Тісто, що збільшилось в об"ємі, ще раз гарно вимісити і розкачати на столі в пласт 50х50 см. (розкачується гарно)
Змастити тісто м"яким вершковим маслом.
Колесом для тіста або дуже гострим ножем порізати тісто на 6 довгих полосок, кожна приблизно 8 см шириною. А потім ще раз порізати впоперек, щоб вийшли прямокутники 8х10 см.
- Цукор змішати із корицею, посипати прямокутники тіста, зверху, посипати родзинками із цедрою.
- Форму для кекса ( в мене 26 х11 см) змастити маслом і обсипати борошном. Поставити вертикально, сперши на щось щоб форма стояла під кутом.
- Прямокутники тіста згортати пополам, злегка розтягуючи їх по довжині і ширині. Викладати у форму чередуючи згином - один у гору, інший вниз. Викладати вільно, не сильно притискаючи один до одного.
Коли всі слої будуть викладені, форму повернути в горизонтальне положення и злегка розподілити слої, щоб вони зайняли всю форму.
Поставити форму в тепле місце на 15 хвилин.
Духовку розігріти до 175 градусів і випікати 30 хвилин. Готовий хліб вийняти із духовки, залишити для охолодження на решітці на 10 хвилин, вийняти із форми.
- Приготувати глазур, змішавши пудру із водою, збити до гладкості і нанести глазур на ще теплий хліб. Хліб повністю охолодити і смакувати.

Під час випічки аромат стоїть неперевершений , а сам хліб дуже ніжний і смачний.
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
31 січня 2014 14:02
Повідомлення #93


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2936
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5539
Цитата: Volo-shka
Корзинка із тюльпанами. Всередині Золотий ключик із горіхами.

Гарна корзинка навіває весняний настрій.

Volo-shka якщо можна скинь рецепт Золотого ключика.

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
31 січня 2014 14:09
Повідомлення #94


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Торт "Рафаело"



Коржі:

5 білків
5 жовтків
2 ст. борошна
1.5 ст. цукру
10 г розрихлювача
дрібка солі
0,5 ст холодної води
1/3 ст. олії
ваніль

Білки збити із половиною цукру до стійких піків.
Змішати борошно з розрихлювачем, ваніллю і сіллю, просіяти. Додати половину цукру.Гарно перемішати. Додати жовтки, олію, воду. Збити міксером на найнижчій швидкості.
в 3 етапи ввести збиті білки, акуратно перемішати.
Вилити тісто у форму і випікати при температурі 180 градусів близько 45 хвилин (до сухої палички).
готовий бісквіт охолодити і розрізати на 3-4 тонких коржі.

Крем:

750 мл молока
300 г цукру
4 яйця
8 ст. л. борошна
ваніль
100 г кокосової стружки
350 г вершкового масла
мигдаль
Борошно змішати із цукром, ваніллю і яйцями, додати молоко. Все гарно перемішати і варити до загустіння. Коли крем звариться, додати в нього кокосову стружку. Охолодити до кімнатної температури.
Масло збити до пишності і продовжуючи збивати, потроху додавати заварний крем.

Коржі за бажанням можна пропитати сиропом, потім промастити рівним слоєм крему і пересипати смаженим мигдалем.

Дуже смачний і ніжний торт.

Смачного!!!

Джерело: у самовара.ру
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
31 січня 2014 14:21
Повідомлення #95


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Золотий ключик (як у РОШЕН)

сама придумала із декількох рецептів. За смаком навіть кращий ніж магазинний. Неодноразово опробувала на клієнтах, всі залишились задоволеними.



Біле тісто:
4 яйця
1 ст. цукру
1 ст. борошна
1 ч.л. розрихлювача
3 ст. л. кип"ятку (води)
3 ст. л. олії
ваніль

Яйця збити із цукром на максимальній швидкості міксера до упругої маси.
Додати борошно і розрихлювач і збити до однорідності на найнижчій швидкості міксера.
Влити 3 ст. л. кип"ятку (прям тільки із вогню), гарно перемішати.
Додати ваніль і 3 ст. л. олії. Гарно перемішати до днорідності. Вилити у форму і випікати при температурі 180 градусів 25-30 хв.

Шоколадне тісто:
2 яйця
0,75 ст. цукру
2 ст. л. згущеного молока невареного
0,75 ст. сметани
1 ст борошна
3 ст. л. какао (можна 2 ст. л.)
0,75 ч.л. соди
0,5 ст. л. оцту.

Яйця збити із цукром в піну, додати згущенку і сметану, збити ще раз, додати соду і оцет. Перемішати. В тісто просіяти какао і борошно, щоб було не густе тісто.
Випікати при температурі 180 градусів 25-30 хвилин.

Крем:
200 г масла
1 банка вареного згущеного молока.

Коржі охолодити, пропитати сиропом і змастити кремом, чередуючи по кольору.

Із цієї порції виходить торт вагою більше 2 кг.

Смачного.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
18 лютого 2014 10:00
Повідомлення #96


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Торт Pina colada



Для бісквіту:
яйця 3 шт.
цукор 90 г
борошно 90 г
кокосове борошно 30 г

Для прослойки:
пюре із ананасу 300 г
цукор 100 г
сік і цедра половинки лайму
ром світлий Bacardi 1 ст. л.
агар-агар (я замінила желатином) - 5 г

Для кокосового крему :
кокосове молоко 250 мл (зварила сама додавши до стакану молока 2 ст. л. кокосової стружки, дала настоятись, відцідила і віджала)
яйця 1 шт
кукурудзяний крохмаль 30 г
білий шоколад 50 г
вершки 200 г
цукор 75 г
желатин 5 г
ром світлий Bacardi 2 ст. л.

Для ананасового мусу :
жовтки 2 шт
цукор 45г
сироп із ананасів 65 мл
білки 2 шт.
цукор 75 г
вершки 100 мл
пюре із ананасу 50 г
желатин 15 г
ром світлий Bacardi 1 ст. л.

Для пропитування :
Сироп із ананасу 100 мл
ром світлий Bacardi 50 мл

форма для випічки 20 см.
форма для випічки 18 см
Банка ананасів в сиропі 640 г

Приготування:
1. Для бісквіту - яйця збити із цукром в пишну кремоподібну масу (збивати 10-15 хв). Змішати обидва види борошна і за 2-3 рази обережно ввести до яєчної маси. Випікати в розігрітій до 170 градусів духовці до сухої палички (близько 25-30 хв). Бісквіт не високий - 2,5-3 см.)
2. Для пройслойки із ананасу шматочки ананасу відкинути на сито щоб стекла рідина, потім збити в пюре і відділити 300 грамів.
Перекласти це пюре в каструльку, додати сік і цедру половинки лайма і прогріти до 45-50 градусів. Додати змішаний із цукром агар, ппрокип"ятити все разом пару хвилин. Зняти із вогню, влити ром. Отриману суміш вилити в форму діаметром 18 см і поставити в холодильник для застигання.
3. Для кокосового крему яйце злегка збити із 50 мл молока і кукурузним крохмалем. Молоко, що залишилось, змішати із цукром, і довести до кипіння, додати яєчну суміш, збиваючи, і варити на повільному вогні до загустіння. Повністю охолодити. Білий шоколад розтопити в 100 мл вершків, і також повінстю охолодити. Вершки, що залишились збити. Желатин замочити в ромі.
З"єднати заварну основу, желатин і вершково-шоколадну суміш, збити все разом до однорідності. В декілька прийомів ввести збиті вершки.
4. Бісквіт розрізати на два коржі і пропитати. На перший корж викласти половину крему, потім покласти охолоджену прослойку, потім другу половину крему, накрити другим коржем і поставити в холодильник.
5. Для ананасового мусу жовтки, 45 грамів цукру і ананасовий сироп збити на водяній бані до густоти і збільшенні в об"ємі в 5-6 разів. Відставити в бік.
На водяну баню поставити білки із цукром, що залишився, прогріти приблизно до 45 градусів і збивати 2-3 хвилини. Потім зніти білки із вогню і збивати ще 5-7 хвилин на максимальній потужності. Білки також відставити в бік.
6. Змішати пюре, що залишилось, із ромом і розпустити в цій суміші желатин. Додати готову суміш до жовткової маси, з"єднати із збитими білками. В останню чергу ввести збиті вершки.
7. Достати торт із холодильника. Тортове кільце розсунути і викласти зверху на торт мус, заповнивши ним і місце між формою і тортом. Поставити зібраний торт в холодильник (краще на ніч). Зняти форму і прикрасити за бажанням.

Торт неймовірно смачний і ніжний. Не дивлячись на таку кількість опису, робити його не складно, і воно того варте. На виготовлення всього торта я витратила пів дня. Торт виходить вагою трохи більше 1 кг. Для того щоб запакувати його під мастику доведеться спекти ще один корж.

Автор рецепта - Twist. hlebopechka.ru
В дужках мої примітки.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
18 лютого 2014 10:05
Повідомлення #97


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Биточки



0,5 кг фаршу
1 яйце
сіль, перець
хліб, замочений в молоці
1 ст. л. гірчиці
тертий сир
помідор
Із фаршу, хліба, яйця зробити биточки, приправивши сіллю, перцем і гірчицею. Викласти їх на деко. Зверху присипати тертим сиром і покласти дольку помідора. Запікати в духовці при 180 градусах 40-45 хвилин.
Смачного!!!
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
18 лютого 2014 10:11
Повідомлення #98


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Смачна вечеря



кабачки 900 г
яйця 2 шт
0,5 ст борошна
зелень
спеції

Кабачки потерти на терку, додати все інше, і випекти на сковорідці млинці по діаметру сковорідки.

100 г шампіньйонів
100 г фаршу
1 цибулина
100 г тертого сиру
зелень
спеції, сіль

Шампіньйони порізати плястерками і обсмажити із цибулею і фаршем до готовності, присолити, додати спеції.

На млинчик викладаємо тоненько фарш із грибами, притрушуємо сиром, посипаємо зеленню і скручуємо у трубочку. Так робимо із всима інгредієнтами. Під час подачі на стіл, трубочки порізати на шматочки по 4-5 см довжиною.
Смачного!!!
Перейти на початок сторінки
dinan78
19 лютого 2014 22:57
Повідомлення #99


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 7
Реєстрація: 28.08.2011

ICQ:--

Бали: 93
Давно шукала Рецепт "Золотог ключика", дуже дякую!!! :winked:
Перейти на початок сторінки
10 сторінок 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 1 жовтня 2020 22:33

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 7
Користувачі: Josephclatt, Jeffreyclatt
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100