Щиро вдячна за гарні слова і листівки. Від твоїх повідомлень завжди піднімається настрій.
Всім вдячна за коментарі і плюсики в репутації. Від ваших слів появляється бажання готувати ще більше нових страв і ділитися з Вами рецептами. Дякуююю!
Повідомлення відредагував oksana d - 20 червня 2012 11:44
Кабачки почистити і потерти на терці, добре віджати від соку. Перець нарізати кусочками, цибулю натерти на терці. Кабачки помістити в глибоку миску,додати кріп, 2 яйця, перець,цибулю, сир, манку, поперчити і добре перемішати.
Готову суміш помістити у форму ( в мене 26 см в діаметрі), дно якої застелити папером і змазати олією. Форму поставити у духовку розігріту до 200 С на 15 хвилин. За цей час 2 яйця збити з молоком, посолити і поперчити. Дістати запіканку і залити заливкою.
Гарні рецепти запіканок прості і в одночас смачно виглядають Собі зберегла в кулінар.блокноті Минулого року мала гарний урожай кабачків і не знала що вже з ними робити:) цього року буду пекти запіканки:)
Повідомлення відредагував Іванка - 22 червня 2012 07:14
Нам потрібно: Борошно - 250-300 г, масло - 120 г, сіль - 1/4 ч.л., вода крижана - 2-3 ст.л., сир (пастоподібний) - 500 г, ваніль - 1г, цукор - 4-5 ст.л., сметана або вершки - 5 ст.л., 2 яйця, крохмал - 3 ст.л., абрикоси свіжі або консервовані - 400г.
Масло, борошно, сіль збити в блендері до утворення крихт, добавити воду і ще раз збити. Тісто помістити в холодильник поки будемо готувати начинку. В глибоку миску помістити сир, яйця, цукор, крохмал, ваніль, сметану і збити міксером.
Форму 26 см в діаметрі застелити папером. Викласти тісто у форму і поколоти виделкою. Поставити в розігріту духовку до 200 С на 7-8 хвилин. Дістати із духовки і викласти на тісто сирну начинку. Зверху втопити в сирній начинці половинки абрикос. Випікати при 170 С - 40-45 хвилин. Дати пирогу вистигнути у формі і зверху посипати цукровою пудрою. Смачного!
Оксанко, приготувала сьогодні запіканку за Твоїм рецептом "Запіканка з кабачків та картоплі" - дуже ніжна, по-справжньому літня страва. Дякую за рецепт!
Повідомлення відредагував Solka - 23 червня 2012 11:41
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Нам потрібно: 1 кг риби ( в мене тушка хека), спеції, 3 помідори, перець солодкий - 2 шт, солений огірок - 2 шт, молоко - 300 мл, 2 яйця, 1 ч.л. гірчиці.
Рибу почистити і нарізати порційними кусочками. Рибу посолити і поперчити, викласти у форму, в якій будете запікати. Зверху викласти на рибу порізаний кружальцями огірок. Потім викласти нарізаний полосками перець. По краю форми викласти порізані кружельцями помідори.
Готуємо соус: збиваємо 2 яйця, додаємо сіль і гірчицю, дуже добре збиваємо і добавляємо молоко. Цим соусом заливаємо рибу і посипаємо сухим кропом.
Ставимо в духовку при 180 С на 60 хвилин, якщо тушка риби, а якщо філе, то я думаю, що 40 хвилин вистачає.
Рибка виходить дуже ніжна на смак. Смачного!
Повідомлення відредагував oksana d - 23 червня 2012 17:41
Нам потрібно: 4 середні кабачки, 3 яйця, 200 -300 г бринзи, 1-2 зубчики часнику, зелень.
Кабачки натерти на грубій терці, добре віджати сік. В кабачкову масу добавити терту бринзу, збиті яйця, видавлений часник, дрібно порізану зелень, все перемішати, викласти масу у форму і в духовку на 30-40 хвилин.
Перед тим як подати на стіл потрібно, щоб пудинг 15 хвилин побув у формі, а потім акуратно витягувати. Смачного!
P.S. Коли пудинг готується в духовці, то запах чути на вулицю. Рецепт знайшла в неті.
Повідомлення відредагував oksana d - 23 червня 2012 19:25
300 г любих грибів ( в мене печериці), 1 велика цибулина, вершки 10 % - 300-400 мл, спеції, 2 зубчики часнику, олія.
Гриби і цибулю протушити на олії, добавити роздавлений часничок. Довести до готовності. Посолити, поперчити. Добавити вершки, довести до кипіння , поставити на маленький вогонь і уварити вершки до потрібної густоти. При подачі на стіл можна присипати петрушкою. Смачного!
Повідомлення відредагував oksana d - 24 червня 2012 10:43