Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани
oksana d
20 червня 2012 11:41
Повідомлення #131


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
ssaazzoonn

Щиро вдячна за гарні слова і листівки. Від твоїх повідомлень завжди піднімається настрій.

Всім вдячна за коментарі і плюсики в репутації. Від ваших слів появляється бажання готувати ще більше нових страв і ділитися з Вами рецептами. Дякуююю!


Повідомлення відредагував oksana d - 20 червня 2012 11:44
Перейти на початок сторінки
oksana d
20 червня 2012 17:28
Повідомлення #132


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Овочева запіканка з сиром.


1 кг кабачків, перець червоний - 300 гр, 150 г цибулі, 2 ст.л. кропу, сир твердий - 200 г, 4 яйця, 200 мл молока, перець , сіль, манка - 1/2 склянки, олія - 2 ст.л.

Кабачки почистити і потерти на терці, добре віджати від соку. Перець нарізати кусочками, цибулю натерти на терці. Кабачки помістити в глибоку миску,додати кріп, 2 яйця, перець,цибулю, сир, манку, поперчити і добре перемішати.



Готову суміш помістити у форму ( в мене 26 см в діаметрі), дно якої застелити папером і змазати олією.
Форму поставити у духовку розігріту до 200 С на 15 хвилин. За цей час 2 яйця збити з молоком, посолити і поперчити. Дістати запіканку і залити заливкою.



Запікати при 170 С 60 хвилин. Смачного!



P.S. Смакота неймовірна!

Звіти та коментарі залишаємо ось тут
Перейти на початок сторінки
Іванка
22 червня 2012 07:12
Повідомлення #133


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Гарні рецепти запіканок прості і в одночас смачно виглядають :winked: Собі зберегла в кулінар.блокноті Минулого року мала гарний урожай кабачків і не знала що вже з ними робити:) цього року буду пекти запіканки:)

Повідомлення відредагував Іванка - 22 червня 2012 07:14
Перейти на початок сторінки
oksana d
22 червня 2012 18:15
Повідомлення #134


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Пиріг з сиром і абрикосами.


Нам потрібно:
Борошно - 250-300 г, масло - 120 г, сіль - 1/4 ч.л., вода крижана - 2-3 ст.л., сир (пастоподібний) - 500 г, ваніль - 1г, цукор - 4-5 ст.л., сметана або вершки - 5 ст.л., 2 яйця, крохмал - 3 ст.л., абрикоси свіжі або консервовані - 400г.


Масло, борошно, сіль збити в блендері до утворення крихт, добавити воду і ще раз збити. Тісто помістити в холодильник поки будемо готувати начинку.
В глибоку миску помістити сир, яйця, цукор, крохмал, ваніль, сметану і збити міксером.

Форму 26 см в діаметрі застелити папером. Викласти тісто у форму і поколоти виделкою. Поставити в розігріту духовку до 200 С на 7-8 хвилин. Дістати із духовки і викласти на тісто сирну начинку. Зверху втопити в сирній начинці половинки абрикос. Випікати при 170 С - 40-45 хвилин.
Дати пирогу вистигнути у формі і зверху посипати цукровою пудрою. Смачного!






Рецепт знайшла на сайті "Хлібопічка"
Перейти на початок сторінки
oksana d
22 червня 2012 19:06
Повідомлення #135


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556


Цей пиріг виходить такий ніжний на смак, що я просто не можу передати.
Смакота!

Я думаю, що його можна попробувати зробити із сливами, виноградом (без кісточок), вишнями.
Перейти на початок сторінки
Solka
23 червня 2012 11:40
Повідомлення #136


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Оксанко, приготувала сьогодні запіканку за Твоїм рецептом "Запіканка з кабачків та картоплі" - дуже ніжна, по-справжньому літня страва. Дякую за рецепт! :1f7:

Повідомлення відредагував Solka - 23 червня 2012 11:41
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
oksana d
23 червня 2012 17:28
Повідомлення #137


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Запечена риба з молочним соусом.


Нам потрібно: 1 кг риби ( в мене тушка хека), спеції, 3 помідори, перець солодкий - 2 шт, солений огірок - 2 шт, молоко - 300 мл, 2 яйця, 1 ч.л. гірчиці.

Рибу почистити і нарізати порційними кусочками. Рибу посолити і поперчити, викласти у форму, в якій будете запікати. Зверху викласти на рибу порізаний кружальцями огірок. Потім викласти нарізаний полосками перець. По краю форми викласти порізані кружельцями помідори.



Готуємо соус: збиваємо 2 яйця, додаємо сіль і гірчицю, дуже добре збиваємо і добавляємо молоко. Цим соусом заливаємо рибу і посипаємо сухим кропом.



Ставимо в духовку при 180 С на 60 хвилин, якщо тушка риби, а якщо філе, то я думаю, що 40 хвилин вистачає.






Рибка виходить дуже ніжна на смак. Смачного!

Повідомлення відредагував oksana d - 23 червня 2012 17:41
Перейти на початок сторінки
oksana d
23 червня 2012 18:36
Повідомлення #138


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Solka

Дякую за довіру до моїх рецептів. Дуже приємно, що заходиш в гості .

Всім дівчатам дякую за теплі коментарі та плюсики в репутації. Ви всі стали дуже для мене рідними. Дякую, що Ви всі є.

Перейти на початок сторінки
oksana d
23 червня 2012 18:51
Повідомлення #139


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Пудинг із кабачків.


Нам потрібно: 4 середні кабачки, 3 яйця, 200 -300 г бринзи, 1-2 зубчики часнику, зелень.

Кабачки натерти на грубій терці, добре віджати сік. В кабачкову масу добавити терту бринзу, збиті яйця, видавлений часник, дрібно порізану зелень, все перемішати, викласти масу у форму і в духовку на 30-40 хвилин.





Перед тим як подати на стіл потрібно, щоб пудинг 15 хвилин побув у формі, а потім акуратно витягувати. Смачного!

P.S. Коли пудинг готується в духовці, то запах чути на вулицю. Рецепт знайшла в неті.

Повідомлення відредагував oksana d - 23 червня 2012 19:25
Перейти на початок сторінки
oksana d
24 червня 2012 10:42
Повідомлення #140


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Підлива вершково-грибна.


300 г любих грибів ( в мене печериці), 1 велика цибулина, вершки 10 % - 300-400 мл, спеції, 2 зубчики часнику, олія.

Гриби і цибулю протушити на олії, добавити роздавлений часничок. Довести до готовності. Посолити, поперчити. Добавити вершки, довести до кипіння , поставити на маленький вогонь і уварити вершки до потрібної густоти. При подачі на стіл можна присипати петрушкою. Смачного!


Повідомлення відредагував oksana d - 24 червня 2012 10:43
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 квітня 2024 11:51

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100