Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани
oksana d
22 травня 2012 19:55
Повідомлення #21


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Салат з тунцем.


1 банка тунця у власному соці (я брала салатний), 3 яйця, 2 невеликі огірки, 6 листків салату, майонез для заправки ( бажано рідкий).

Яйця відварити, почистити і порізати кубиками. Огірки почистити і порізати брусочками. Листя салату порвати руками на невеликі шматки. Усе це легенько змішати і викласти тунець з консерви. Заправити салат майонезом. Смачного!
Цей рецепт найшла в неті. Вийшов дуже смачний салат : легкий і корисний.

Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 14:50
Перейти на початок сторінки
oksana d
22 травня 2012 20:33
Повідомлення #22


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Макарони з шпинатом.


Рецепт я теж знайшла в неті.

300 г макаронів (я брала спіральки твердих сортів), 3 столових ложки оливкової олії, 200 г шпинату, суміш італійських трав, сіль,перець.

Шпинат перебрати, помити і дрібно нарізати. В каструлі або глибокій сковорідці посмажити на оливковій олії шпинат, додати 700 мл. кипятку і закинути макарони. Додати сіль, перець і спеції. Зменшити вогонь до мінімуму, накрити кришкою і тушити до випарування води, періодично помішуючи.
Якщо вода випарувалася, а макарони ше нестали м"якими, долити ше трохи кипятку і залишити на малому вогні під кришкою.
Смачного! Можна їх подавати як окрему страву або як гарнір до основної страви.

Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 14:52
Перейти на початок сторінки
oksana d
22 травня 2012 21:18
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Рум"яні оладки


На 4 порції: 2 яйця, 3 столові ложки цукру, 1/3 чайн. ложки соди, 250 г борошна, 1 столова ложка маку, цедра 1 апельсина, 200 мл кефіру.
Яйця спочатку збити з цукром і содою. Добавити борошно, мак, терту цедру апельсина, перемішати. Потім поступово додавати кефір. Я це все збивала міксером.
На сковорідці розігріти олію і випікати оладки, викладаючи тісто столовою ложкою.
Іх можна подавати з джемом, сметаною. Виходять дуже пишні і смачні. Смачного! Рецепт знайшла в журналі "Лиза".

Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 14:53
Перейти на початок сторінки
Tatiana
22 травня 2012 22:15
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747

ОКСАНОЧКО!


Вітаю з відкриттям власної кулінарної сторіночки. Бажаю здоров"я, творчих успіхів, натхнення творити на кухні різну кулінарну смакоту, добра та затишку. Буду рада завітати до тебе на гостину.

Повідомлення відредагував Tatiana - 22 травня 2012 22:17
Перейти на початок сторінки
oksana d
22 травня 2012 22:40
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Tatiana
Вдячна Тобі за увагу! Буду дуже рада бачити Тебе в гостях!

Вдячна всім за гарні відгуки і плюсики в репутації.
Перейти на початок сторінки
natalliyas
23 травня 2012 04:59
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 923


ВІТАЮ З ВІДКРИТТЯМ ТЕМKИ!!!

--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
oksana d
23 травня 2012 12:28
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
natalliyas

Дякую! Буду рада Вас бачити в себе в гостях!


Повідомлення відредагував oksana d - 23 травня 2012 12:47
Перейти на початок сторінки
oksana d
23 травня 2012 21:40
Повідомлення #28


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Манний кекс з полуницею

1 склянка манки, 1 склянка сметани, 1 яйце, 3/4 склянки цукру, ваніль, 0,5 чайних ложки соди, 100 грам полуниці.

Манку змішати зі сметаною і залишити на 30 хвилин. Яйце збити з цукром, додати ваніль, манку зі сметаною, соду.Добре збити. Якщо маса вийде за густа, можна додати трошки кефіру. В мене не було кефіру, то я додала трошки йогурта. Тісто вилити у форму, розкласти ягоди (втопити їх) і випікати 40-50 хвилин при температурі 200 С.

Рецепт вже давно знайшла в неті.


Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 14:54
Перейти на початок сторінки
oksana d
24 травня 2012 18:09
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Швидкі гарячі канапки.


Батон порізати, 200 г твердого сиру і 250 г молочної ковбаски потерти на грубій терці. Сир і ковбасу перемішати і заправити майонезом. Масу викласти на батон і смажити на розігрітій сковорідці канапки, доки не розплавиться сир. Швидко і смачно!


Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 14:55
Перейти на початок сторінки
oksana d
24 травня 2012 20:03
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Тушена молода капуста з кабачком.


Капусту нашинкувати, моркву потерти на грубій терці, цибулю порізати кільцями, кабачок почистити і порізати кубиками.
Спочатку на олії обсмажуємо моркву і цибулю до золотистого кольору, додаємо капусту і перемішуємо , заливаємо невеликою кількістю води, ставимо тушити під кришкою 15 хвилин. Потім додаємо кабачки і тушимо ще десь біля 10 хвилин, якщо потрібно, то доливаємо ще води. Солимо, перчимо, додаємо приправи.(за смаком). В кінці я завжди додаю трошки майонезу, доводжу до кипіння і зразу виключаю!!! Накриваю кришкою, щоб трошки настоялася.
В мене на 2 головки капусти пішло 2 морквини, 2 невеликих цибулини, 2 середніх кабачки.
Смачного!

Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 14:56
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 06:58

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 32
Гостей: 28
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100