1 банка тунця у власному соці (я брала салатний), 3 яйця, 2 невеликі огірки, 6 листків салату, майонез для заправки ( бажано рідкий).
Яйця відварити, почистити і порізати кубиками. Огірки почистити і порізати брусочками. Листя салату порвати руками на невеликі шматки. Усе це легенько змішати і викласти тунець з консерви. Заправити салат майонезом. Смачного! Цей рецепт найшла в неті. Вийшов дуже смачний салат : легкий і корисний.
Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 14:50
300 г макаронів (я брала спіральки твердих сортів), 3 столових ложки оливкової олії, 200 г шпинату, суміш італійських трав, сіль,перець.
Шпинат перебрати, помити і дрібно нарізати. В каструлі або глибокій сковорідці посмажити на оливковій олії шпинат, додати 700 мл. кипятку і закинути макарони. Додати сіль, перець і спеції. Зменшити вогонь до мінімуму, накрити кришкою і тушити до випарування води, періодично помішуючи. Якщо вода випарувалася, а макарони ше нестали м"якими, долити ше трохи кипятку і залишити на малому вогні під кришкою. Смачного! Можна їх подавати як окрему страву або як гарнір до основної страви.
Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 14:52
На 4 порції: 2 яйця, 3 столові ложки цукру, 1/3 чайн. ложки соди, 250 г борошна, 1 столова ложка маку, цедра 1 апельсина, 200 мл кефіру. Яйця спочатку збити з цукром і содою. Добавити борошно, мак, терту цедру апельсина, перемішати. Потім поступово додавати кефір. Я це все збивала міксером. На сковорідці розігріти олію і випікати оладки, викладаючи тісто столовою ложкою. Іх можна подавати з джемом, сметаною. Виходять дуже пишні і смачні. Смачного! Рецепт знайшла в журналі "Лиза".
Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 14:53
Вітаю з відкриттям власної кулінарної сторіночки. Бажаю здоров"я, творчих успіхів, натхнення творити на кухні різну кулінарну смакоту, добра та затишку. Буду рада завітати до тебе на гостину.
Повідомлення відредагував Tatiana - 22 травня 2012 22:17
Манку змішати зі сметаною і залишити на 30 хвилин. Яйце збити з цукром, додати ваніль, манку зі сметаною, соду.Добре збити. Якщо маса вийде за густа, можна додати трошки кефіру. В мене не було кефіру, то я додала трошки йогурта. Тісто вилити у форму, розкласти ягоди (втопити їх) і випікати 40-50 хвилин при температурі 200 С.
Рецепт вже давно знайшла в неті.
Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 14:54
Батон порізати, 200 г твердого сиру і 250 г молочної ковбаски потерти на грубій терці. Сир і ковбасу перемішати і заправити майонезом. Масу викласти на батон і смажити на розігрітій сковорідці канапки, доки не розплавиться сир. Швидко і смачно!
Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 14:55
Капусту нашинкувати, моркву потерти на грубій терці, цибулю порізати кільцями, кабачок почистити і порізати кубиками. Спочатку на олії обсмажуємо моркву і цибулю до золотистого кольору, додаємо капусту і перемішуємо , заливаємо невеликою кількістю води, ставимо тушити під кришкою 15 хвилин. Потім додаємо кабачки і тушимо ще десь біля 10 хвилин, якщо потрібно, то доливаємо ще води. Солимо, перчимо, додаємо приправи.(за смаком). В кінці я завжди додаю трошки майонезу, доводжу до кипіння і зразу виключаю!!! Накриваю кришкою, щоб трошки настоялася. В мене на 2 головки капусти пішло 2 морквини, 2 невеликих цибулини, 2 середніх кабачки. Смачного!
Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 14:56