Дайкон і моркву почистити, помити і натерти на грубій терці. Відварити яйця і нарізати їх кубиками. З"єднати всі інгредієнти, посолити і заправити сметаною. Смачного!
Нам потрібно: 500 г курячого філе, 300 г грибів, 200 г цибулі, 200 г твердого сиру, 300-350 г вершків або сметани, 2 ст.л. борошна, сіль, перець, олія.
Куряче філе відварити до готовності (біля 20 хвилин). Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії. Додати до цибулі нарізані гриби і смажити до тих пір поки не википить рідина (біля 10-15 хвилин). Додати філе нарізане, поперчити, перемішати і зняти з вогня. На сухій сковорідці злегка обсмажити борошно, додати вершки, посолити, поперчити, довести до кипіння. Додати гриби і філе, перемішати, зняти з вогню. Сир натерти на грубій терці. Викласти масу у горшочки, посипати сиром ( кришечками не накривати) і поставити запікати при 180 С до золотистого кольору (біля 30 хвилин).
Рецепт із сайту www.say 7.info.
Повідомлення відредагував oksana d - 22 жовтня 2012 20:11
Нам потрібно: 700 г шпинату, 1 цибулина, 500 мл молока, 2 ст.л. оливкової олії, мускатний горіх, 6 яєць, 200 г твердого сиру, сіль, мелений чорний перець.
Відділити білки від жовтків. Білки збити міксером. Порізати шпинат, я брала свіжий 2 великих пучки, якщо заморожений, то віджати потрібно добре. На сковорідці підсмажити цибулю,додати шпинат, сіль, перець, мускатний горіх і трошки потушити (3-5 хвилин). Розтерти жовтки, збити в блендері, поступово вливаючи молоко, додати шпинатну масу і помаленьку ввести білки. Подрібнити в блендері, але буквально пару секунд. Форму змазати олією, рівномірно викласти масу і зверху посипати твердим сиром. Запікати при 200 С - 40 хвилин.
Рецепт із "SMAK.UA"
Повідомлення відредагував oksana d - 23 жовтня 2012 22:12
Нам потрібно: 2 яйця, 1 ст.л. сметани, 3 ст.л. вареного рису, 1 яблуко, цукор за смаком,олія. Збити 2 яйця, сметану, цукор до утворення омлетної маси, на сковорідці на олії злегка підсмажити нарізане плястерками яблуко, присипати цукром, додати рис і ще трошки обсмажити. Коли яблуко стане мягким, залити омлетною масою і довести до готовності, не перемішуючи.
Зверху прикрасити яблуком і ізюмом. Виходить надзвичайно смачно! Рецепт із нету. Рекомендую дорослим і дітям на сніданок. То така смакота, що тяжко передати на словах.
Повідомлення відредагував oksana d - 23 жовтня 2012 22:05