Запіканка із кабачків і картоплі.
Нам потрібні: 1 середній кабачок, картопля - 4-5 шт, 2 яйця, 3/4 склянки молока, сіль, мелена паприка, борошно, паніровочні сухарі, олія.
Кабачок почистити і порізати на кусочки. Обваляти в борошні. Обсмажити кусочки кабачка в сковорідці на олії. Викласти обсмажені кабачки у форму, яку перед тим змазати олією.
Картоплю відварити в мундирах, почистити і порізати кружочками і викласти на кабачок.Посолити і посипати паприкою.
Яйця збити з молоком, трошки посолити і вилити на кабачки із картоплею. Зверху посипати сухарями.
Запікати у духовці при 200 С поки молочно-яїчна суміш не застигне.
Смачного!
Рецепт із сайту "Карта вкуса".