Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото » Напої » Глінтвейн
 

Глінтвейн

30 грудня, 2012  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Напої
 

Глінтвейн


Глінтвейну в інтернеті є безліч рецептів і масса варіантів.... І строгості в приготуванні нема. Отже , якщо ви хочете приготувати глінтвейн і у вас якогось складника нема, то не переживайте - робіть з того, що є...

Я пропоную вам спробувати мій рецепт, дуже запашного глінтвейну

Глінтвейн


750 гр вина червоного сухого ( будь-якого)
250 гр води
4 ст лож. меду
8 бутончиків гвоздики
8 шт. духмяного перцю
8 шт. чорного перцю
2 шт. лаврового листа
8 горошин коріандру
1 ч. лож. кориці
на кінчику ножа меленого мускатного горіха
цедра з одного лимона

У воду виложити всі спеції, мід, та довести до киніння. Прокипятити 5 хв, щоб спеції віддали свій аромат. В кінці кипіння додати потерту цедру з лимона і виключити маринад. Паралельно на маленькому вогні розігріти вино. Основний принцип глінтвейну ВИНО НЕ ПОВИННО ЗАКИПІТИ!!!. Коли вино розігріється приблизно до 70 градусів, влити до нього зварений маринад, проціджений через сито. Потримати глінтвей на вогні ще 5 хв, але не дати закипіти!
Цей напій подають в спеціальному глиняному посуді, який довго зберігає тепло! Але, якщо такого у вас нема, то не розчаровуйтесь)))) пийте з чого маєте, головне, щоб в гарній компанії)))
Приємної вам бесіди в холодні зимові вечори з гарячим, ароматним глінтвейном!!!



Клас
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Олюся (30 грудня 2012 15:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 37
Повний рот слини. smile
Фото суперове.
Запах через монітор заповнив хату!


--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
 



#2 написав: Іванка (30 грудня 2012 16:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 131
Як я люблю глітвейн belay Рецепт вже скопіювала ! p0127 одна фотографія чого варта , а посуда яка гарна (і я таку хочу request ) все на найвищому рівні a0a
 



#3 написав: Roksolana (31 грудня 2012 20:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 54
Фото дуже гарне, таке аж подих захоплює і пара з запахом проходить крізь монітор! З Новим Роком Марічка!


--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
 



#4 написав: АЛЛІНА (1 січня 2013 13:27)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже чарівна фото і хороший рецепт. Дякую!!!
 



#5 написав: мари4ка (3 січня 2013 08:31)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 71
Дякую дівчаточка!!!! Глінтвейн дуже ароматний, раджу спробувати!!! belay
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
idianka
idianka
Сьогодні в13:28:58

Добре, що тобі вдалось. Захер ще не пекла, збираюсь, але щось все відкладаю
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в09:26:54

тепер мені ще треба Захера гарного, бо минулого разу пекла, а він вийшов якісь зовсім недобрий, сухий якісь.idianka, ти пекла Захер? Може би там дати корж від Ейфорії?))
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в00:05:50

Я сьогодні зробила ту панна котту з вершків, то мені привезли, я так думаю, що то і є та сепараторна сметана чи як там її.. Вийшло дуже смачно. Зробила ще соус ягідний до того, дуже пасувало. Хто має можливість купити таку сметану, пробуйте, це дуже-дуже!
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в00:04:07

angelina,
нехай все буде дуже смачно!
Відповісти
angelina
angelina
Вчора в23:52:25

Натонька,
дякую!!! a0a
Відповісти
Магда
Магда
Вчора в21:30:59

Натонька, а хто їх знає! Виробник заявляє, що із справжнього молока, а як там на справді... По крайній мірі, із доступних вершків в маркетах - ці кращі.
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в12:40:32

привезли мені баночку, буду нині пробувати, подивимось що вийде))
Відповісти
idianka
idianka
Вчора в11:30:07

Натонька,
Ще й як збиваються, розуміеш - сметана то вже скислий продукт, а вершки солодкі, навіть я б сказала без смаку, трохи тягнуться за ложкою, хоча іх так само збирають сепаратором, ну в нас на базарі э чітке розмежування вершки-сметана
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в10:40:29

angelina,
підходить, тільки, щоб не доторкався до неї. Тобто перемастити ним, а зверху і боки весь торт масляним кремом
Відповісти
angelina
angelina
22 липня 2014

дякую,Натонька,до одного виду крем точно цей давати буду))) і ще feel чи підходить він для перемащування тортів покритих мастікою?
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 1
Користувачі: idianka, Nataly Cake, 380965414970, руслана80
Роботи: Google Bot, Yandex Bot, spider Bot, crawl Bot, Google AdSense, Mail Ru, robot Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: idianka, Витунчик, Ninel, Лануся07, Lady10, vityska, matskiv76, smuglof, Romkova, sergikanter, Iruna, Міла 83, natali, руслана80, Galuska, yanis, Олька-парасолька, Яруська, Лорі, Торти Лігумінка

Нове на форумі
 
Вітання Дмитру - сину Irina
  Пише Тереза (Учора, 19:10)
З днем народження, Наташка
  Пише Тереза (Учора, 19:09)
Вітання для Галюньки
  Пише Тереза ()
Вітання для Боженки - донечки божена
  Пише Тереза ()
Вітання для Танічки - доці kristi_sk
  Пише Тереза ()
Дитячі тортики -6
  Пише galalviv ()
Торти незвичайних форм - 4
  Пише chajka ()
Весільні торти-2.
  Пише Nataly Cake ()
Вітання для Рімми
  Пише Тереза ()
Вітаєм з днем народженням Маріанну (доньку Vajnrauh)
  Пише Тереза ()
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100