Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото » Напої » Глінтвейн
 

Глінтвейн

30 грудня, 2012  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Напої
 

Глінтвейн


Глінтвейну в інтернеті є безліч рецептів і масса варіантів.... І строгості в приготуванні нема. Отже , якщо ви хочете приготувати глінтвейн і у вас якогось складника нема, то не переживайте - робіть з того, що є...

Я пропоную вам спробувати мій рецепт, дуже запашного глінтвейну

Глінтвейн


750 гр вина червоного сухого ( будь-якого)
250 гр води
4 ст лож. меду
8 бутончиків гвоздики
8 шт. духмяного перцю
8 шт. чорного перцю
2 шт. лаврового листа
8 горошин коріандру
1 ч. лож. кориці
на кінчику ножа меленого мускатного горіха
цедра з одного лимона

У воду виложити всі спеції, мід, та довести до киніння. Прокипятити 5 хв, щоб спеції віддали свій аромат. В кінці кипіння додати потерту цедру з лимона і виключити маринад. Паралельно на маленькому вогні розігріти вино. Основний принцип глінтвейну ВИНО НЕ ПОВИННО ЗАКИПІТИ!!!. Коли вино розігріється приблизно до 70 градусів, влити до нього зварений маринад, проціджений через сито. Потримати глінтвей на вогні ще 5 хв, але не дати закипіти!
Цей напій подають в спеціальному глиняному посуді, який довго зберігає тепло! Але, якщо такого у вас нема, то не розчаровуйтесь)))) пийте з чого маєте, головне, щоб в гарній компанії)))
Приємної вам бесіди в холодні зимові вечори з гарячим, ароматним глінтвейном!!!



Клас
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Олюся (30 грудня 2012 15:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 35
Повний рот слини. smile
Фото суперове.
Запах через монітор заповнив хату!


--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
 



#2 написав: Іванка (30 грудня 2012 16:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 119
Як я люблю глітвейн belay Рецепт вже скопіювала ! p0127 одна фотографія чого варта , а посуда яка гарна (і я таку хочу request ) все на найвищому рівні a0a
 



#3 написав: Roksolana (31 грудня 2012 20:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 53
Фото дуже гарне, таке аж подих захоплює і пара з запахом проходить крізь монітор! З Новим Роком Марічка!


--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
 



#4 написав: АЛЛІНА (1 січня 2013 13:27)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже чарівна фото і хороший рецепт. Дякую!!!
 



#5 написав: мари4ка (3 січня 2013 08:31)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 71
Дякую дівчаточка!!!! Глінтвейн дуже ароматний, раджу спробувати!!! belay
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Натонька
Натонька
Сьогодні в18:05:03

Гляньте яке чудо
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в22:21:23

та нема за шо, то дрібничка)
Відповісти
Natalyadiva
Natalyadiva
Вчора в21:44:29

нарешті пішло, дякую, Наталю!
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в21:23:24

бачу ага
Відповісти
Natalyadiva
Natalyadiva
Вчора в21:01:42

Натонька, я закинула, але в іншу тему, бачиш?
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в11:55:45

Дівчата, виставляйте фотозвіти, що на свята наготували
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
20 квітня 2014

Ірка-Шкірка,
так,дякую! точно спробую!
Відповісти
Ірка-Шкірка
Ірка-Шкірка
19 квітня 2014

сяняНЯНЯ,
попробуй збити по моєму рецепту
Відповісти
сяняНЯНЯ
сяняНЯНЯ
19 квітня 2014

Ірка-Шкірка,
я до вже збитого масла по ложці добавляю пудинг і далі збиваю, і ще не встигаю до кінця видати той пудинг як вся маса зтинається...
Відповісти
Діана
Діана
19 квітня 2014

Привіт!у мене питання,я бізе вже пекла, але без конвекції, чи можна її використовувати в даному випадку і коли включати??&
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 7
Гостей: 1
Користувачі: оксана79
Роботи: Google AdSense, crawl Bot, Yandex Bot, MSN Bot, Google Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: оксана79, natsid28, RichmondEr, Їстівні картинки, matskiv76, semenyuk, Вероника, скайп, Марія Митник, djkjlz, Наталочка, Натка, Lutik, angelina, Наталушка, Соніко, Міла 83, Ірина12, tetyana.jatziv, HeereMaLNaire

Нове на форумі
 
Наші улюбленці
  Пише LiLu (Сьогодні, 19:06)
20 квітня вітаємо Лєну ( Оленка я) з днем народження!!!!
  Пише Тереза (Сьогодні, 16:52)
Вiтання для Андріани Михайлини (Донi Марусі)
  Пише Тереза (Сьогодні, 16:51)
Вітання для Олежика - сина musya
  Пише Тереза (Сьогодні, 16:51)
Грядочка
  Пише svetik1 (Сьогодні, 09:12)
Шукаю перепис
  Пише Золотарьова (Учора, 22:21)
Рецепти паски
  Пише Galina_Nedomirko_ (Учора, 21:00)
Гостина в Галини
  Пише Galina_Nedomirko_ (Учора, 18:49)
Великдень
  Пише Galina_Nedomirko_ (Учора, 18:47)
Що в нас нині на столі - 7
  Пише Natalyadiva (Учора, 17:17)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100