Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Перець маринований
 

Перець маринований

13 вересня, 2014  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Консервація
 

Перець маринований

2 кг перцю болгарського
200 г цукру
100 мл олії
200 мл оцту 9%
1 ст.л. солі
250-350 мл води
Спеції (горошини чорного перцю, лаврові листочки, зубці часнику)

Перець помити, почистити, нарізати. Довести до кипіння маринад (крім спецій), вкинути перець, знову довести до кипіння і варити 7-10 хвилин. В простерилізовану теплу банку покласти 1 зубець часнику, лавровий листочок, 3-5 горошин перцю, накласти перець, долити маринаду і закатати.

Джерело: З маминого записника.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 14
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100