Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Кокосовий пляцок
 

Кокосовий пляцок

9 січня, 2011  |  Коментів (31)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Кокосовий пляцок

Тісто:
1 яйце
50 г маргарину
1 скл. цукру
1 скл. теплого молока + 1 ст. л. амоняка
приблизно 4 склянки борошна

Крем:
4 скл. молока
1 скл. цукру
1 яйце


3 ст. л. борошна
3 ст. л. крохмалю
0,5 скл. молока

250-300 г кокосової стружки
400 г вершкового масла

Замісити м'яке тісто і розділити на 6 коржів.
Розкатати тоненько і пекти так, щоб вони не потемніли, слідкувати дуже уважно.

Крем:
4 скл. молока
1 скл. цукру
1 яйце
перемішати та довести до кипіння.

Окремо взяти
3 ст. л. борошна + 3 ст. л. крохмалю + 0,5 скл. молока
перемішати та влити тонкою струйкою в кипляче молоко.

Крем трохи поварити до густоти, постійно помішуючи.
Додати кокосову стружку в гарячий крем, поставити остигати. Масло збити. По ложці додавати крем і гарненько збивати.
Перемастити коржі.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Vajnrauh (9 січня 2011 18:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 11
Гарненький пляцок winked .Я дуже люблю зі смаком кокосу,а на яку бритванку розраховано?
 



#2 написав: LiLu (9 січня 2011 18:10)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Я також його спробую!такий простенький!


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#3 написав: Маруся (9 січня 2011 19:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Наталю, то до крему треба 4 склянки молока?
 



#4 написав: Натонька (9 січня 2011 19:28)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Маруся, 4,5 стакана.

Цитата: Vajnrauh
на яку бритванку розраховано?

на велику


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: Славочка (9 січня 2011 20:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 91
Дякую за новий пляцок. Спробую.
 



#6 написав: ira_step (9 січня 2011 23:38)


Група: Гості
Коментарів: 0
Натонька, а скільки кокосової стружки повинно бути? Чи я чогось не дочитала? request
 



#7 написав: богдар2008 (10 січня 2011 01:03)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
скільки треба кокосової стружки,Натонько hi
 



#8 написав: Натонька (10 січня 2011 13:46)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
богдар2008,
ira_step, в рецепті було не вказано, то я давала на око, думаю шо десь 200-250 г було.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#9 написав: sunnygirl (10 січня 2011 14:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
пляцок дуже апетитний дякую за рецепт.
 



#10 написав: Майя Шутенко (12 січня 2011 10:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Натонько!!! 3fb
Надзвичайно апетитно і смачно!!! winked
А вже фото...!!!!!Високопрофесійне!!!!!!! winked
 



#11 написав: hoshko (19 січня 2011 16:32)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Скільки треба муки до тіста?
 



#12 написав: Натонька (19 січня 2011 22:02)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Замісити м'яке тісто потрібно. Не важила муку.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#13 написав: uliana_y (27 січня 2011 16:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 42
Взяла перерву у випічці)")Нехай си чоловік трохи вскучит)))))))))"
А то вже таки вредний до їди став,що ради з ним не можу собі дати!! am
І так хочеться спробквати цей пляцок спекти!!)


--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
 



#14 написав: Natalyadiva (4 лютого 2011 22:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 154
Чудовий пляцок!
 



#15 написав: Natlee (10 лютого 2011 19:10)


Група: Гості
Коментарів: 0
Скільки часу та при якій t* треба випікати?
 



#16 написав: Натонька (10 лютого 2011 22:12)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Natlee,
при 180 С.. а часу.. не знаю.. аби не згоріло!


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#17 написав: Маруся (24 травня 2011 16:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Натонько!!! Пляцок СУПЕРОВИЙ!!! Моя мала зацінила і сказала, мама я тобі мушу признати! пляцок смакує як морозиво. (він був зразу з холодильника) what
 



#18 написав: marinka (10 вересня 2011 13:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Цікавий пляцок!!!! winked
 



#19 написав: Канарейка (10 жовтня 2011 21:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 144
Хто робив цей пляцок скажіть скільки муки треба а то я так не можу. fellow
 



#20 написав: Натонька (12 жовтня 2011 18:16)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Канарейка, ти досвідчена господиня))) Мусиш давати на "око" аби було м'яке тісто! smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#21 написав: maryana0511 (12 грудня 2011 21:29)


Група: Гості
Коментарів: 0
А пергамент треба на бритванку?
 



#22 написав: Вікторія Сабадаш (21 січня 2012 12:44)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 13
Дівчатонька, я такий також давно печу, та замість кокосу до крему додаю потерті на грубу тертку , потушені яблука. Також дуже ніжно і смачно виходить. Спробуйте. t0242


--------------------
Якщо ви хочете сніданок у ліжко - спіть на кухні.
 



#23 написав: mawaken (21 січня 2012 17:24)


Група: Гості
Коментарів: 0
ЩО ТАКЕ 1 СТ Л. АМОНЯКУ???

цЕ 1 СТ.Л РОЗПУШУВАЧА, ЧИ 1 СТ.Л СОДЫ+УКСУС.щО ЦЕ?
 



#24 написав: Ylja (22 січня 2012 20:15)


Група: Гості
Коментарів: 0
mawaken,
Це така приправа...шось середнє між розпушувачем і содою погашеною...її можна знайти на прилавках у ряді з розпушувачами,ваніллю і таким подібним...а ще на базарі часто продають бабусі ))На упаковці так і пише "Амоняк"...Воно ше запах має противний...але у випічці не чути ))
 



#25 написав: olesia10 (16 березня 2012 07:52)


Група: Гості
Коментарів: 0
спасибі тортик смачний я його пекла декілька років назад а потім втратила рецепт ось знайшла у вас спасибі wink wink m0554 a0a
 



#26 написав: Olichka (21 січня 2013 12:30)


Група: Гості
Коментарів: 0
І я пекла по цьому рецепту. Обожнюю кокосові пляцки. В мене вийшов на вигляд такий самий.
 



#27 написав: Asha_Glins (16 квітня 2013 17:34)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже гарний wink обов"язково зпечу! Дякую, Натонько, за чудові рецепти 3fb
 



#28 написав: LiLu (13 травня 2013 18:31)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Дуже ніжний смак !



--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#29 написав: ОЛЕСЯ (2 січня 2014 17:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 437
Смачний пляцок.


--------------------
 



#30 написав: ISebastjan (19 січня 2015 09:53)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Давно, пекли цей пляцок... У нас він називається "Рафаелло". Досить дешевий, простий , завжди вдається. І смачненький. Ми його в 90х часто пекли.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 02:03)
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Тулумби
  Пише Chernousalyona ()
Дитячі тортики -6
  Пише Лилия ()
Сало "Ніжне"
  Пише Kisame01 ()
Олaдки під шоколaдом
  Пише Yana Van ()
Наші рожеві мрії...
  Пише наталія3105 ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 35
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100