Тісто:
200 г борошна 2 ст. л. какао 10 г порошку до печива 100 г цукру 80 г масла 1 яйце
Сир:
1 кг сиру 4 яйця 300 г цукру 2 ст. ложки крохмалу або 1 пакет пудингу (сметанкового чи ванільного) 1 пакетик ванільного цукру
Кокосовий крем:
400 г молока 150 г цукру 300 г кокосової стружки 200 г масла
Шоколадна поливка:
100 г чорного шоколаду 3 ст. л. сметани 1 ст. л. коньяку
Масло перетерти з мукою, додати решту інгредієнтів, вимісити м'яке тісто і рівномірно розподілити його на бритванку ( в мене розмір 27х18 см). Сир перемолоти, додати збиті з цукром яйця, крохмаль або пудинг і ванільний цукор, гарно перемішати, викласти на тісто і поставити пекти в розігріту духовку хв. на 40. Зварити кокосовий крем. В кипляче молоко додати цукор і кокосову стружку, зменшити газ і поварити хв. 15 - 20 до загустіння. Охолодити і збити з м'яким маслом. Приготувати помадку: на паровій бані в мисочці розтопити шоколад з сметаною і коньяком.
На охолоджений сирник викласти кокосовий крем, зверху акуратно залити помадкою.
P.S. На тісто я ще на терку потерла шоколаду десь грам 80, а тоді виклала сирну масу. Вийшло ніжно і смачно.
Джерело: Від найкращої коліжанки.
|