|
Коржі: 3 яйця 3 ст.лож. сметани 1 стакан цукру 1 стакан муки(може чуть більше)
Крем: 1 стакан цукру 2 стакани молока 4 ст. лож. муки 200 гр масла лимонний сік або кислота
желе 2 пачки фрукти за бажанням
глазур: 3 ст. лож. сметани 3-4 ст.лож. какао 3-4 ст.лож цукру
Приготування коржів: яйця збити з цукром, додати сметану і муку.тісто лите, але густувате.
Крем муку перемішати з цукром, влити молоко і поставити варити на легенький вогонь до загустіння, постійно помішуючи. Охолодити. М"ягке масло збивати міксером і по трохи додавати зварений крем. Вкінці додати лимонний сік або лимонну кислоту за смаком.
желе приготувати за рецептом на пачечці, тільки в меншій кількості води(не 400мл, а 300 на одну пачку )додати фрукти і поставити для застигання.
Глазур: сметану, цукор, какао змішуємо і кладемо на легенький вогонь десь хвилин на 8-10, постійно помішуючи
Джерело: Матусин записник + моя фантазія
|
|