Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Кокосовий пляцок
 

Кокосовий пляцок

9 січня, 2011  |  Коментів (31)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Кокосовий пляцок

Тісто:
1 яйце
50 г маргарину
1 скл. цукру
1 скл. теплого молока + 1 ст. л. амоняка
приблизно 4 склянки борошна

Крем:
4 скл. молока
1 скл. цукру
1 яйце


3 ст. л. борошна
3 ст. л. крохмалю
0,5 скл. молока

250-300 г кокосової стружки
400 г вершкового масла

Замісити м'яке тісто і розділити на 6 коржів.
Розкатати тоненько і пекти так, щоб вони не потемніли, слідкувати дуже уважно.

Крем:
4 скл. молока
1 скл. цукру
1 яйце
перемішати та довести до кипіння.

Окремо взяти
3 ст. л. борошна + 3 ст. л. крохмалю + 0,5 скл. молока
перемішати та влити тонкою струйкою в кипляче молоко.

Крем трохи поварити до густоти, постійно помішуючи.
Додати кокосову стружку в гарячий крем, поставити остигати. Масло збити. По ложці додавати крем і гарненько збивати.
Перемастити коржі.

P.S. Вага пляцка 2,200. Виходить 36 шматків.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Vajnrauh (9 січня 2011 18:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 11
Гарненький пляцок winked .Я дуже люблю зі смаком кокосу,а на яку бритванку розраховано?
 



#2 написав: LiLu (9 січня 2011 18:10)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Я також його спробую!такий простенький!


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#3 написав: Маруся (9 січня 2011 19:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Наталю, то до крему треба 4 склянки молока?
 



#4 написав: Натонька (9 січня 2011 19:28)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Маруся, 4,5 стакана.

Цитата: Vajnrauh
на яку бритванку розраховано?

на велику


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: Славочка (9 січня 2011 20:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 91
Дякую за новий пляцок. Спробую.
 



#6 написав: ira_step (9 січня 2011 23:38)


Група: Гості
Коментарів: 0
Натонька, а скільки кокосової стружки повинно бути? Чи я чогось не дочитала? request
 



#7 написав: богдар2008 (10 січня 2011 01:03)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
скільки треба кокосової стружки,Натонько hi
 



#8 написав: Натонька (10 січня 2011 13:46)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
богдар2008,
ira_step, в рецепті було не вказано, то я давала на око, думаю шо десь 200-250 г було.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#9 написав: sunnygirl (10 січня 2011 14:00)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
пляцок дуже апетитний дякую за рецепт.
 



#10 написав: Майя Шутенко (12 січня 2011 10:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Натонько!!! 3fb
Надзвичайно апетитно і смачно!!! winked
А вже фото...!!!!!Високопрофесійне!!!!!!! winked
 



#11 написав: hoshko (19 січня 2011 16:32)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Скільки треба муки до тіста?
 



#12 написав: Натонька (19 січня 2011 22:02)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Замісити м'яке тісто потрібно. Не важила муку.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#13 написав: uliana_y (27 січня 2011 16:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 42
Взяла перерву у випічці)")Нехай си чоловік трохи вскучит)))))))))"
А то вже таки вредний до їди став,що ради з ним не можу собі дати!! am
І так хочеться спробквати цей пляцок спекти!!)


--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
 



#14 написав: Natalyadiva (4 лютого 2011 22:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Чудовий пляцок!
 



#15 написав: Natlee (10 лютого 2011 19:10)


Група: Гості
Коментарів: 0
Скільки часу та при якій t* треба випікати?
 



#16 написав: Натонька (10 лютого 2011 22:12)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Natlee,
при 180 С.. а часу.. не знаю.. аби не згоріло!


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#17 написав: Маруся (24 травня 2011 16:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Натонько!!! Пляцок СУПЕРОВИЙ!!! Моя мала зацінила і сказала, мама я тобі мушу признати! пляцок смакує як морозиво. (він був зразу з холодильника) what
 



#18 написав: marinka (10 вересня 2011 13:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Цікавий пляцок!!!! winked
 



#19 написав: Канарейка (10 жовтня 2011 21:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 143
Хто робив цей пляцок скажіть скільки муки треба а то я так не можу. fellow
 



#20 написав: Натонька (12 жовтня 2011 18:16)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Канарейка, ти досвідчена господиня))) Мусиш давати на "око" аби було м'яке тісто! smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#21 написав: maryana0511 (12 грудня 2011 21:29)


Група: Гості
Коментарів: 0
А пергамент треба на бритванку?
 



#22 написав: Вікторія Сабадаш (21 січня 2012 12:44)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Дівчатонька, я такий також давно печу, та замість кокосу до крему додаю потерті на грубу тертку , потушені яблука. Також дуже ніжно і смачно виходить. Спробуйте. t0242


--------------------
Якщо ви хочете сніданок у ліжко - спіть на кухні.
 



#23 написав: mawaken (21 січня 2012 17:24)


Група: Гості
Коментарів: 0
ЩО ТАКЕ 1 СТ Л. АМОНЯКУ???

цЕ 1 СТ.Л РОЗПУШУВАЧА, ЧИ 1 СТ.Л СОДЫ+УКСУС.щО ЦЕ?
 



#24 написав: Ylja (22 січня 2012 20:15)


Група: Гості
Коментарів: 0
mawaken,
Це така приправа...шось середнє між розпушувачем і содою погашеною...її можна знайти на прилавках у ряді з розпушувачами,ваніллю і таким подібним...а ще на базарі часто продають бабусі ))На упаковці так і пише "Амоняк"...Воно ше запах має противний...але у випічці не чути ))
 



#25 написав: olesia10 (16 березня 2012 07:52)


Група: Гості
Коментарів: 0
спасибі тортик смачний я його пекла декілька років назад а потім втратила рецепт ось знайшла у вас спасибі wink wink m0554 a0a
 



#26 написав: Olichka (21 січня 2013 12:30)


Група: Гості
Коментарів: 0
І я пекла по цьому рецепту. Обожнюю кокосові пляцки. В мене вийшов на вигляд такий самий.
 



#27 написав: Asha_Glins (16 квітня 2013 17:34)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже гарний wink обов"язково зпечу! Дякую, Натонько, за чудові рецепти 3fb
 



#28 написав: LiLu (13 травня 2013 18:31)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Дуже ніжний смак !



--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#29 написав: ОЛЕСЯ (2 січня 2014 17:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
Смачний пляцок.


--------------------
 



#30 написав: ISebastjan (19 січня 2015 09:53)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Давно, пекли цей пляцок... У нас він називається "Рафаелло". Досить дешевий, простий , завжди вдається. І смачненький. Ми його в 90х часто пекли.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100