Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пироги та пиріжки » Пиріг зі щавлем
 

Пиріг зі щавлем

26 травня, 2010  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Випічка » Пироги та пиріжки
 

Пиріг зі щавлем


Для пирога вагою близько 900 г: Звичайне безопарне дріжджове тісто з трьох стаканів борошна
Начинка з 300 г щавлю
1 яйце для змащування

3/4 тіста розкатати в пласт товщиною 1 - 1,5 см, покласти на змащений маслом лист. Начинку з щавлю рівномірно розкласти на розкатаному тісті. З остатку тіста розкатати другий пласт, котрим покрити начинку і защипати боки пирога. Після змащування яйцем пиріг випікати 30-45 хвилин при температурі 180 - 200 С.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/

Рецепт з книги "Домашнее приготовление" Р.П. Кенгис (1965 г)


 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Славочка (27 травня 2010 09:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 91
смакота! знову щось новеньке!
 



#2 написав: Natalyadiva (27 травня 2010 21:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Пиріг зі щавелем, це інтересно! e16
 



#3 написав: marinka (25 червня 2010 00:20)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Начинка і пухке тісто, нямка tongue
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 60
Гостей: 52
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100