Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Начинки » Начинка зі щавлю
 

Начинка зі щавлю

28 квітня, 2010  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Начинки
 

Начинка зі щавлю


300 г щавлю
0,5 скл. цукру
1/4 ч. л. кориці
1 ч. л. крохмалю

Щавель перебрати, помити, дрібно нарізати і перемішати з цукром, корицею та крохмалем.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/

Рецепт з книги "Домашнее приготовление" Р.П. Кенгис (1965 г)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: idianka (29 квітня 2010 09:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 95
О,файно є!Будем куштувати wink


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#2 написав: marinka (15 травня 2010 15:03)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Робила таку начинку, не відразу мої зрозуміли шо то таке, сподобалось дуже! Смакота!!!!
 



#3 написав: Славочка (5 липня 2010 18:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 91
Приготувала сьогодні! ось тут
правда забула як саме мало бути і протушила все разом. Смак неймовірний і колір густий, насичений! в пиріжки просто супер.
Натонько, а як таку смакоту на зиму заготувати? як думаєш?
 



#4 написав: Натонька (5 липня 2010 18:34)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
ой.. на зиму не робила... не маю поняття як то заготовлювати.. хоча вроді десь мало бути на сайті smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: Ксенічка (19 лютого 2012 19:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Так цікаво поєднані смаки..Загадка для гостей.
 



#6 написав: Ксенічка (23 лютого 2013 23:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Як зберегти щавель на зиму. Щавель опустіть в окріп і тримайте там, поки він не змінить колір. Трохи остудивши, протріть зелень через друшляк, викинувши волокна. Масу перекладіть в каструлю, додайте трохи рідини від варіння щавлю, нарізану зелень петрушки, кропу, зелену цибулю і сіль (1,5 чайн. Ложки на 0,5 літра суміші).
Поварити 10 хв., Розлийте в гарячі банки і закатайте. Охолоджуйте в перевернутому вигляді. Якщо ви хочете заморозити листя щавлю і шпинату, промийте їх, наріжте і бланшируйте в киплячій воді (1-1,5 хв. ). Знайшла тут MegaSite.In.UA.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька (Сьогодні, 10:40)
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 02:03)
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Тулумби
  Пише Chernousalyona ()
Дитячі тортики -6
  Пише Лилия ()
Сало "Ніжне"
  Пише Kisame01 ()
Олaдки під шоколaдом
  Пише Yana Van ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 68
Гостей: 47
Користувачі: Галичанка Надя
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100