Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Начинки » Начинка зі щавлю
 

Начинка зі щавлю

28 квітня, 2010  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Начинки
 

Начинка зі щавлю


300 г щавлю
0,5 скл. цукру
1/4 ч. л. кориці
1 ч. л. крохмалю

Щавель перебрати, помити, дрібно нарізати і перемішати з цукром, корицею та крохмалем.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/

Рецепт з книги "Домашнее приготовление" Р.П. Кенгис (1965 г)


 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: idianka (29 квітня 2010 09:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 98
О,файно є!Будем куштувати wink


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#2 написав: marinka (15 травня 2010 15:03)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Робила таку начинку, не відразу мої зрозуміли шо то таке, сподобалось дуже! Смакота!!!!
 



#3 написав: Славочка (5 липня 2010 18:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 91
Приготувала сьогодні! ось тут
правда забула як саме мало бути і протушила все разом. Смак неймовірний і колір густий, насичений! в пиріжки просто супер.
Натонько, а як таку смакоту на зиму заготувати? як думаєш?
 



#4 написав: Натонька (5 липня 2010 18:34)


Група: Адміністратор
Коментарів: 511
ой.. на зиму не робила... не маю поняття як то заготовлювати.. хоча вроді десь мало бути на сайті smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: Ксенічка (19 лютого 2012 19:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 848
Так цікаво поєднані смаки..Загадка для гостей.
 



#6 написав: Ксенічка (23 лютого 2013 23:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 848
Як зберегти щавель на зиму. Щавель опустіть в окріп і тримайте там, поки він не змінить колір. Трохи остудивши, протріть зелень через друшляк, викинувши волокна. Масу перекладіть в каструлю, додайте трохи рідини від варіння щавлю, нарізану зелень петрушки, кропу, зелену цибулю і сіль (1,5 чайн. Ложки на 0,5 літра суміші).
Поварити 10 хв., Розлийте в гарячі банки і закатайте. Охолоджуйте в перевернутому вигляді. Якщо ви хочете заморозити листя щавлю і шпинату, промийте їх, наріжте і бланшируйте в киплячій воді (1-1,5 хв. ). Знайшла тут MegaSite.In.UA.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Как понять погоду за окном?
  Пише ejoteli (Сьогодні, 16:46)
Печиво "Їжачки" або печиво з сюрпризом
  Пише marichka86 (Сьогодні, 16:14)
zajrzyj do nas
  Пише yqexufej (Учора, 23:11)
Що подарувати дитині?
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 16:46)
Options For Rapid Products In car
  Пише ymyzyg (Учора, 16:07)
Косметика для обличчя
  Пише Marissa (Учора, 14:40)
Для себе коханої.
  Пише Ekaterina85 ()
Взуття
  Пише ОЛЕСЯ ()
Бублики фаршировані
  Пише Даша Осадчук ()
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 78
Гостей: 51
Користувачі: appeasync, gena.384LAB, Preorberelt, Danielkr, rurlswire, capedTer, Charlesemog, Марія Митник, TignAgix
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100