Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Начинки » Начинка зі щавлю
 

Начинка зі щавлю

28 квітня, 2010  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Начинки
 

Начинка зі щавлю


300 г щавлю
0,5 скл. цукру
1/4 ч. л. кориці
1 ч. л. крохмалю

Щавель перебрати, помити, дрібно нарізати і перемішати з цукром, корицею та крохмалем.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/

Рецепт з книги "Домашнее приготовление" Р.П. Кенгис (1965 г)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: idianka (29 квітня 2010 09:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 94
О,файно є!Будем куштувати wink


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#2 написав: marinka (15 травня 2010 15:03)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Робила таку начинку, не відразу мої зрозуміли шо то таке, сподобалось дуже! Смакота!!!!
 



#3 написав: Славочка (5 липня 2010 18:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 91
Приготувала сьогодні! ось тут
правда забула як саме мало бути і протушила все разом. Смак неймовірний і колір густий, насичений! в пиріжки просто супер.
Натонько, а як таку смакоту на зиму заготувати? як думаєш?
 



#4 написав: Натонька (5 липня 2010 18:34)


Група: Адміністратор
Коментарів: 493
ой.. на зиму не робила... не маю поняття як то заготовлювати.. хоча вроді десь мало бути на сайті smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: Ксенічка (19 лютого 2012 19:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Так цікаво поєднані смаки..Загадка для гостей.
 



#6 написав: Ксенічка (23 лютого 2013 23:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Як зберегти щавель на зиму. Щавель опустіть в окріп і тримайте там, поки він не змінить колір. Трохи остудивши, протріть зелень через друшляк, викинувши волокна. Масу перекладіть в каструлю, додайте трохи рідини від варіння щавлю, нарізану зелень петрушки, кропу, зелену цибулю і сіль (1,5 чайн. Ложки на 0,5 літра суміші).
Поварити 10 хв., Розлийте в гарячі банки і закатайте. Охолоджуйте в перевернутому вигляді. Якщо ви хочете заморозити листя щавлю і шпинату, промийте їх, наріжте і бланшируйте в киплячій воді (1-1,5 хв. ). Знайшла тут MegaSite.In.UA.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100