Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Все інше » Ватрушки
 

Ватрушки

16 жовтня, 2008  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Випічка » Все інше
 

Ватрушки


Для 10 ватрушок вагою по 70 - 80 г
Звичайне безопарне дріжджове тісто з двох стаканів муки
начинка з сиру
1 яйце для змащування

Тісто розкатати в джгут, розрізати його на 10 рівних шматочків, підкатати їх в кульки і покласти на змащене маслом деко на відстані 5 см один від одного.

Ватрушки


Після невеликої розстойки насипати 2 ложки цукру в серветочку, перев'язати її у вигляді вузлика, зробити цим вузликом, або денцем стакана, або товкачем в тісті, що піднялося, поглиблення, потім обмазати краї яйцем, а в поглиблення ложечкою покласти сирну начинку.

Ватрушки


Після 20 - 25-хвилинної розстойки і 15 - 20-хвилинної випічки при температурі 220 - 240 градусів ватрушки готові.

Книга "Домашнее приготовление" Р.П. Кенгис (1965 г)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100