|
Тісто на чотири пісочні коржі 400 г борошна 250 г маргарину 150 г цукру 4 жовтки 2 ст. л. сметани 1 ч.л. порошку до печива Бісквітний корж, 4 яйця 4 ст. л. цукру 0,5 скл. мелених горіхів 1 ст. л. борошна Безе 4 білки 1 скл. цукру 1 ст. л. крохмалю Крем 500 г масла 4 ст. л. борошна 1 скл. цукру 1 скл. молока 1 лимон 2 ст. л. какао 0,5 скл.горіхів
Тісто на пісочні коржі: Жовтки розтерти з цукром, додати м'який маргарин, сметану, борошно, порошок до печива. Замісити тісто спекти чотири коржі. Бісквітний корж: Білки збити з цукром, додати жовтки, борошно і мелені горіхи. Пекти один корж. Безе: Білки добре збити,додаючи цукор(цукор краще замінити на пудру) і крохмаль. Крем: 3 ст. л. вершкового масла та 4 ст. л. борошна обсмажити на сковороді. Додати цукор, молоко збити вінчиком і варити до загустіння. Заварний крем остудити і збити з маслом. Крем ділити на чотири частини. До однієї додати цитрину одного лимона, до другої какао,до третьої різані горіхи, до четвертої покришити один пісочний корж. Перекласти: Пісочний кож,крем з горіхами, безе, крем з какао, пісочний корж ,крем з цитриною, бісквітний корж, крем з пісочним коржем, пісочний корж.
Джерело: Рецепт з власного записника Безе пекла за рецептомГалини Недомірко
|
|