На 1 корж: 5 яєць 5 ст. л. цукру 2 ст. л, сухарів 2 ст. л. борошна 4 ст. л. мелених горіхів
2 корж такий самий
Середній корж: 10 білків 10 ст. л. цукру 2 ст. л. сухарів 100 г фініків 100 г січених горіхів
Крем: 300 г масла 0,5 л вареного згущеного молока
1 корж: Горіхи перемішати з сухарями та борошном. Білки збити на піну, додавати по ложці цукру і збивати далі, додавати по одному жовтку, а у кінці легко вимішати з горіхами. На 2 корж все так само. На середній корж : Білки збити на піну,додавати по ложці цукру і збивати далі. Горіхи перемішати з сухарями та порізаними соломкою фініками і легенько вимішати з білками. Корж пекти на пергаментному папері до рожевого кольору і сушити 1 год. Форма 20*30 Крем : Масло збити з згущеним молоком Перекладати: бісквітний корж-крем-середній корж-крем-бісквітній корж.
Джерело: Рецепт від знайомої
|