|
1 тісто: 4 яйця 4 ст. л. цукру 50 г води 5 ст. л. борошна 1 п. порошку для випічки
2 тісто: 4 яйця 4 ст. л. цукру 50 г води 4 ст. л.борошна 2 ст. л. із чубком какао 1 п. порошку для випічки 3 тісто: 6 яєць 6 ст. л. цукру 50 г води 5 ст. л. борошна 1 п. порошку для випічки 100 г чорного шоколаду 100 г родзинок 100 г горіхів 100 г вишень
Крем: 6 жовтків 200 г цукру 1 п. ванільного цукру 50 мл коньяку 500 г масла
1 тісто: збити білки з цукром, додати жовтки, змішані з водою, ще трохи збити,досипати борошно і порошок для випічки. Змішати легенько. Пекти 15-20 хв. при температурі 200 градусів. 2 тісто: робити так само, тільки додати какао. 3 тісто: так само,але додати родзинки, горіхи, шоколад, поламаний на маленькі шматочки, вишні. Пекти 20-25 хв. Крем: жовтки з цукром, коньяком та ванільним цукром збити на водяній бані до густоти. Коли охолоне,додати масло і збити міксером. Змастити кремом другий корж, кладемо третій корж, крем, перший корж. Зверху шоколадом заливаємо або змащуємо кремом і прикрашаємо шоколадною стружкою та горіхами.
Джерело: Журнал"Рецепти господині"
|
|