Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торт Снікерс з двома кремами
 

Торт Снікерс з двома кремами

27 серпня, 2016  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Випічка, Торти та тістечка, Креми
 

Торт Снікерс з двома кремами

Корж
2 яйця /середнього розміру/
100 г цукру
10 г ванільного цукру
1 ст сметани / 250 мл/
3 ст л какао
10 г розпушувача для тіста
300 г борошна


Крем І
1 банка варенної згущівки
200 г вершкового масла
200 г несоленого арахісу /смаженого/

Крем ІІ
2 ст л ванільного пудингу (можна 2 ст л кукурудзяного крохмалу та ванільний ароматизатор)
150 г цукру
2 скл молока (500 мл)
200 г вершкового масла

Шоколадна глазурь
150 г шоколаду
50 г вершкового масла
50 мл вершків.

Готуємо корж.
Яйця взбиваємо з цукром, додаємо сметану. Окремо змішуємо та пересіюємо сухі компоненти борошно, розпушувач, какао.
Далі в цю суміш вливаємо яйцево-сметанну суміш.
Випікаємо корж у формі діаметром 26 см при температурі 180-200°C до готовності (перевіряємо зубочисткою).
Готовий корж охолодити і розрізати на 2 частини.

Готуємо перший крем.
Масло кімнатної температури взбиваємо до білого, додаємо згущівку по 1 ст л продовжуючи взбивати, 1 ч л коньяку (рому).
Підсмажений арахіс трохи подрібнити (у пакетик з-під молока чи кефіру кладемо горіхи, зверху розкачуємо качалкою) і змішати з кремом.

Готуємо пудинговий крем.
450 мл молока вилити у каструлю і довести до кипіння.
50 мл холодного молока розмішати 2 ст.л. пудингу та 100 г цукру, влити у кипяще молоко при постійному помішуванні.
Проварити 5 х в на невеликому вогні до загустіння. Охолодити.
Масло кімнатної температури взбити до білого і додавати по 1 ст л охолодженого пудингу. Пудинг та масло мають бути однакової температури, інакше крем звернеться!

Починаємо збирати торт.
Змащуємо пудинговим кремом №2 перший корж і кладемо у холодильник на 15 хв . Дістаємо з холодильника і викладаємо арахісовий крем № 1 повністю.

Беремо другий корж, змащуємо пудинговим кремом № 2 і накладаємо змащеною стороною на корж змащений кремом .
Змазуємо торт зі всіх боків кремом № 1. Кладемо у холодиильник, щоб крем охолов, а в цей час робимо шоколадну глазурь.

Усе розчиняємо на маленькому вогні до однорідної маси. Глазурь має охолонути до кімнатної температури.
Дістаємо торт з холодильника, покриваємо глазурью та подрібненим арахісом.
Смакуйте

P.S. Рецепт від http://vitoria.livejournal.com/


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: ОЛЕСЯ (28 листопада 2016 22:18)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 465
Готувала Снікерс знову. На цей раз у крем додала сметанний пудинг і арахіс замінила на ліщину.

Смачно


--------------------
 



#2 написав: Кіра (26 січня 2017 11:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 297
який оригінальний тортик! з 2 кремчиками!!!!!!!!!!!з досвідом ми вже міксуємо креми і коржі)
 



#3 написав: ОЛЕСЯ (26 січня 2017 17:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 465
Цитата: Кіра
оригінальний тортик! з 2 кремчиками!!!!!!!!!!!з досвідом ми вже міксуємо креми і коржі)

Дякую.
Торт нагадує Снікерс завдяки вареній згущівці.


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Жіноча мода
  Пише Натонька (Сьогодні, 09:17)
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 23:49)
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б ()
Універсальний подарунок
  Пише Натонька ()
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Балакуня ()
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 75
Гостей: 36
Користувачі: nzjxyfhhqsk, occuttyinvoile, yexxfsaqxk, Roberttaws, GujindRhiz, fyczxkpekzh, Georgetic, nxfxzacfsnn, bzuzydkjswe, dwewwelbusw, grokholtsev.slavaLAB
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100