Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торт Снікерс з двома кремами
 

Торт Снікерс з двома кремами

27 серпня, 2016  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Випічка, Торти та тістечка, Креми
 

Торт Снікерс з двома кремами

Корж
2 яйця /середнього розміру/
100 г цукру
10 г ванільного цукру
1 ст сметани / 250 мл/
3 ст л какао
10 г розпушувача для тіста
300 г борошна


Крем І
1 банка варенної згущівки
200 г вершкового масла
200 г несоленого арахісу /смаженого/

Крем ІІ
2 ст л ванільного пудингу (можна 2 ст л кукурудзяного крохмалу та ванільний ароматизатор)
150 г цукру
2 скл молока (500 мл)
200 г вершкового масла

Шоколадна глазурь
150 г шоколаду
50 г вершкового масла
50 мл вершків.

Готуємо корж.
Яйця взбиваємо з цукром, додаємо сметану. Окремо змішуємо та пересіюємо сухі компоненти борошно, розпушувач, какао.
Далі в цю суміш вливаємо яйцево-сметанну суміш.
Випікаємо корж у формі діаметром 26 см при температурі 180-200°C до готовності (перевіряємо зубочисткою).
Готовий корж охолодити і розрізати на 2 частини.

Готуємо перший крем.
Масло кімнатної температури взбиваємо до білого, додаємо згущівку по 1 ст л продовжуючи взбивати, 1 ч л коньяку (рому).
Підсмажений арахіс трохи подрібнити (у пакетик з-під молока чи кефіру кладемо горіхи, зверху розкачуємо качалкою) і змішати з кремом.

Готуємо пудинговий крем.
450 мл молока вилити у каструлю і довести до кипіння.
50 мл холодного молока розмішати 2 ст.л. пудингу та 100 г цукру, влити у кипяще молоко при постійному помішуванні.
Проварити 5 х в на невеликому вогні до загустіння. Охолодити.
Масло кімнатної температури взбити до білого і додавати по 1 ст л охолодженого пудингу. Пудинг та масло мають бути однакової температури, інакше крем звернеться!

Починаємо збирати торт.
Змащуємо пудинговим кремом №2 перший корж і кладемо у холодильник на 15 хв . Дістаємо з холодильника і викладаємо арахісовий крем № 1 повністю.

Беремо другий корж, змащуємо пудинговим кремом № 2 і накладаємо змащеною стороною на корж змащений кремом .
Змазуємо торт зі всіх боків кремом № 1. Кладемо у холодиильник, щоб крем охолов, а в цей час робимо шоколадну глазурь.

Усе розчиняємо на маленькому вогні до однорідної маси. Глазурь має охолонути до кімнатної температури.
Дістаємо торт з холодильника, покриваємо глазурью та подрібненим арахісом.
Смакуйте

P.S. Рецепт від http://vitoria.livejournal.com/


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: ОЛЕСЯ (28 листопада 2016 22:18)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 447
Готувала Снікерс знову. На цей раз у крем додала сметанний пудинг і арахіс замінила на ліщину.

Смачно


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Цікаві мультфільми та передачі для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 00:46)
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 22:49)
Ідеї для школи
  Пише Окса99 (Учора, 22:05)
Що в нас нині на столі - 8
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 08:55)
Пляцок "Американський"
  Пише Іванка ()
Яблучний пляцок пані Ліди
  Пише Іванка ()
Торт "Карпатка"
  Пише Іванка ()
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Гостина в Галини
  Пише HannaHanna ()
Пряники. Відео.
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 76
Гостей: 57
Користувачі: iiVoffgoxy, LydiaUneft, iaRuispuh, uxtetsjazy, byEmisarax
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100