Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Пляцок "Повітряний Снікерс"
 

Пляцок "Повітряний Снікерс"

24 квітня, 2014  |  Коментів (8)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Пляцок "Повітряний Снікерс"


мука 3 склянки
сода 1 ч.л.
цукор 2,5 склянки
майонез 1 ст.л.
маргарин 180 г.
цукор ванільний 1ст.л.
яйця 6 шт.
грецькі горіхи 1 склянка.
масло вершкове 200 гр.
Згущене молоко 1 банка. (попередньо відварене)
Згущене молоко, масло та маргарин має бути кімнатної температури.

Відділяємо білки від жовтків у різний посуд, до жовтків кладемо стакан цукру, вимішуємо, маргарин розминаємо ложкою, кладемо 1 ст.л. майонезу, 1 ч.л. соди гасимо уксусом, 1 ст.л. ванільного цукру, 3 склянки муки. Тісто має бути еластичне і м'яке. Ділим тісто на 3 частини і кладемо у холодильник на 30 хв.
У білки поступово сипемо цукор, і взбиваємо до густої піни.
Викладаємо у окремий посуд варене згущ. молоко + 200 гр. вершк.масла., взбиваємо до однорідної маси. Вмикаєм духовку на темп. 160 градусів.
Подрібнюємо горіхи у блендері, чи нарізаємо дрібно ножем.
Змазуємо деко маслом, викладаємо одну кульку тіста і руками розподілити тіст
[/center]о по деко. Зверху викладаємо на тісто третю частину білкової маси, і робимо піки з білків. Випікаємо 40 хв. і теж саме робимо з двума останіми частинами тіста. Після того як коржі остинуть змастити 2 коржі кремом, а зверху прикрашаємо по вашому бажанню.
Крем я зробила трошки інакший: масло+згущене молоко "Іриска".

[center]Пляцок "Повітряний Снікерс"

P.S. Дуже смачний пляцок, на смак нагадує "Київський" торт.

Джерело: рецепт з ютубу.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: marjana (24 квітня 2014 13:38)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
Має смачний вигляд!. А горіхи куди? На тісто під білки? І який розмір деко у Вас? Дякую
 



#2 написав: медузка (24 квітня 2014 20:31)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
О, це дуже смачний пляцок! Пекла неодноразово по такому ж рецепту.
 



#3 написав: Сонечко (25 квітня 2014 18:12)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 55
вимішати стакан цукру з жовтками, а далі з тими жовтками шо? Додавати їх туди, де маргарин знаходиться з содою і оцтом чи як?
А горіхи йдуть в крем, чи на тісто при випіканні? (сам корж посипати перед білками, чи вже поверх білків)


--------------------
The world is a diaper so let someone else change it.
 



#4 написав: Darka (27 квітня 2014 04:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Супер love ,дуже гарний .Обовязково попробую спечи. m0554


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#5 написав: olea69 (5 травня 2014 13:58)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Сонечко,
Сонечко,
горіхи куди , в білки чи по білках сипати?
 



#6 написав: aliona21 (23 липня 2014 12:39)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8


marjana,
діаметр форми 27 на 27 см. горіхами ми посипаємо коржі поверх крему.

Сонечко,

Так, все змішуємо разом. горіхами ми посипаємо вже готові коржі поверх крему.

olea69,
горіхиами посипаємо готові коржі, поверх крему.
 



#7 написав: ГалинкаМалинка (12 січня 2015 14:21)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Печу на всі свята,дуже подобається рецепт.Горіхів не даю.І цукру даю 5 склянки до тіста і склянку до білків.
 



#8 написав: leannecw60 (17 січня 2017 22:22)


Група: Гості
Коментарів: 0
Виглядає смачно треба спробувати спекти.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 24
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100