Відділяємо білки від жовтків у різний посуд, до жовтків кладемо стакан цукру, вимішуємо, маргарин розминаємо ложкою, кладемо 1 ст.л. майонезу, 1 ч.л. соди гасимо уксусом, 1 ст.л. ванільного цукру, 3 склянки муки. Тісто має бути еластичне і м'яке. Ділим тісто на 3 частини і кладемо у холодильник на 30 хв.
У білки поступово сипемо цукор, і взбиваємо до густої піни.
Викладаємо у окремий посуд варене згущ. молоко + 200 гр. вершк.масла., взбиваємо до однорідної маси. Вмикаєм духовку на темп. 160 градусів.
Подрібнюємо горіхи у блендері, чи нарізаємо дрібно ножем.
Змазуємо деко маслом, викладаємо одну кульку тіста і руками розподілити тіст
[/center]о по деко. Зверху викладаємо на тісто третю частину білкової маси, і робимо піки з білків. Випікаємо 40 хв. і теж саме робимо з двума останіми частинами тіста. Після того як коржі остинуть змастити 2 коржі кремом, а зверху прикрашаємо по вашому бажанню.
Крем я зробила трошки інакший: масло+згущене молоко "Іриска".
[center]
Джерело: рецепт з ютубу.