Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Горіхово-шоколадний торт
 

Горіхово-шоколадний торт

9 січня, 2010  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Горіхово-шоколадний торт


Тісто:

6 яєць розділити на білки і жовтки
1 ст. (200 г) цукру
3/4 ст. (110 г ) самовосx. муки
100 гр мелених грецьких горіxів

Крем:

1 пачка (250мл) вершків (33-38%)
2 ст. л. цукрової пудри
лимонна цедра

Крем на верxний корж:

150г гіркого шоколаду
1 п. вершків (250 мл) (33-38%)

Роз'ємна форма 26 см
Духовка 180 С

1. Взбити на високій швидкості білки, поступово, добавляючи цукор, в міцну піну.
2. Потім добавити жовтки і збивати ще 5 хвилин.
3. Знизити швидкість роботи міксера до мінімума, добавити муку та горіхи. Перемішати до однорідної маси.
4. Викласти тісто в форму (дно форми обкласти папером для випічки) і поставити випікатись 30 хв. або до сухої палички.
5. Коли бисквіт остигне розрізати на дві частини.
6. Намастити перший корж кремом і накрити верхнім коржем
7. Намастити верхній корж и боки шоколадним кремом

Крем між коржами:
1. Збити вершки з цукровою пудрою.
2. Добавити цедру і акуратно перемішати.

Крем на верхній корж і на боки:
1. Розтопити на водяній бані або в мікро шоколад.
2. Вершки добре збити. Вручну добавити остиглий до кімнатної температури шоколад і добре розмішати.

Можна їсти одразу, а можна дати тортику настоятися (що ше краще) ніч в холодильнику.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

(Рецепт из книги "Угат шавуа" от Паскаль-Рубин) надрукований в блозі Соні-бухгалтера


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Яночка (10 січня 2010 18:36)


Група: Гості
Коментарів: 0
Гарний торт, Натонька.






 



#2 написав: Натонька (10 січня 2010 19:34)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Дякую)


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: marinka (15 лютого 2010 16:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Тортик справді чудесний і апетитний winked
 



#4 написав: Джулія (26 грудня 2011 17:16)


Група: Гості
Коментарів: 0
Виглядає апетитно m0554
 



#5 написав: Сонечко (17 лютого 2012 00:14)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 55
а шо то за мука самовосх.?


--------------------
The world is a diaper so let someone else change it.
 



#6 написав: samfh1 (26 листопада 2016 19:28)


Група: Гості
Коментарів: 0
Напишіть будь-ласка.що то за мука,бо хочу спекти,а не знаю чи можна зі звичайної муки.
 



#7 написав: Натонька (26 листопада 2016 21:24)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Galia,
Ой, та то звичайне борошно + чайна ложка розпушувача))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100