Яйця збити з ванільним і звичайним цукром міксером або вінчиком.
Додати тепле молоко ( я просто брала кімнатної температури) і розтоплене масло ( олію). Добре перемішати.
В окремій посудині змішати борошно, какао і розпушувач. Суху суміш поступово додавати до яєчної, все добре перемішати.
Тісто вилити у прямокутну форму розміром 30*40, змащену олією і посипану борошном. ( в мене була форма 25*27).
Випікати 30-40 хв в попередньо розігрітій духовці при температурі 180 градусів. ( я випікала 45 хв при темп. 200 градусів)
Корж охолодити, зробити за допомогою ножа і ложки ямки на однаковій відстані одна від одної. Вийнятий м'якуш розтерти на крихти.
Приготувати крем. В 100 мл молока розчинити 2 пакетики ванільного пудингу. 800 мл молока закип'ятити, додати 1/2 скл. цукру, перемішати. Зменшити вогонь, тоненькою цівкою, постійно помішуючи, влити пудингову масу, варити до загустіння ( 10-15 хв). Крем охолодити, влити у ямки в коржі, рештою крему покрити верх торта. Посипати виріб крихтами. Поставити в холодильник на ніч.
P. S. Корж виходить дуже добрий, пухкий. Пекла торт 2 рази, крем в мене все залишався. Тому можна залишити його як десерт, або спробувати робити менші ямки і використати 1 пакет пудингу.
[/left][left]