Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з овочів та грибів » Часникові стрілки тушковані
 

Часникові стрілки тушковані

9 липня, 2016  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Страви з овочів та грибів
 

Часникові стрілки тушковані

0,5 кг часникових стрілок
1 шт. цибулі
1 шт. моркви
3 ст. ложки олії
200 г сметани
зелень кропу
сіль, перець

Часникові стрілки промити, порізати на кусочки приблизно 3 см. Скласти в каструльку, залити водою і після закипання варити 5 хв. Відцідити на друшлаг. Тим часом цибулю порізати півкільцями, моркву потерти на терці з великими вічками, викласти в пательню або каструлю з товстими стінками (чавунну) і пасерувати на олії 5 хв., додати відціджені часникові стрілки, перемішати і тушкувати все разом 2-3 хв.
Додати сіль, перець, сметану і тушкувати все разом ще хв. 5, в самому кінці додати зелень кропу.

Дуже проста і смачна страва. Можна їсти просто з хлібчиком, а можна з картоплею чи м'ясом. Смачно і в гарячому, і в холодному вигляді.

Джерело: Давня домашня страва.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Магда (9 липня 2016 20:08)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 74
Як я їх люблю! Це тааака смакота! Я й на зиму ці стрілки морожу. Коли бачу в продажу - скуповую все! Це дуже смачно!


--------------------
Дрібниць не буває
 



#2 написав: ole4ka (10 липня 2016 13:09)


Група: Кондитер
Коментарів: 17
KASYA ,а коли саме їх слід збирати і якої довжини? ми завжди обрізали і викидали їх


--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
 



#3 написав: ОЛЕСЯ (11 липня 2016 10:08)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 457
Смакота


--------------------
 



#4 написав: Тереза (12 липня 2016 20:12)


Група: Кондитер
Коментарів: 644
Це бомба!
 



#5 написав: KASYA (17 липня 2016 20:37)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Магда,
ОЛЕСЯ,
Тереза, дякую, це справді дуже смачно і просто.


ole4ka, зрізаю їх, як тільки почнуть отак чуть закручуватись, поки м'ягенькі, бо коли стануть тверді, то вже не годиться. Тоді тільки викидати, ну або дехто додає до консервації для аромату.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#6 написав: Малюкка (18 грудня 2016 20:52)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 17
Ого, який цікавий рецепт! Весною висаджу плантацію часнику щоб спробувати, дуже цікаво!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Заробіток в інтернеті
  Пише Barbara ()
egtzqjlaqa
  Пише sjRuispuh ()
Коментарі через фейсбук
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дитячі забави
  Пише ОЛЕСЯ ()
Задумаймось...
  Пише ОЛЕСЯ ()
Секрети наших бабусь.... або як без хімії.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Економимо сімейний бюджет
  Пише ОЛЕСЯ ()
Вірші про тата
  Пише ОЛЕСЯ ()
Безпека дитини в суспільстві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Як вберегти зуби здоровими
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 84
Гостей: 53
Користувачі: nvbwxiqadsw, czzyvhzqygi, iiVoffgoxy, zuExcaws, uxtetsjazy, zjxvovmug, crRuispuh, iiVoffgoxy, semmilana
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100