|
кабачки (молоді) - 800 г помідори - 250 г ріпчаста цибуля - 200 г морква - 150 г часник - 5-6 зубчиків зелень кропу - 1 пучок сир твердий-50 г оливкова або соняшникова олія для смаження сіль, чорний мелений перець макарони на свій смак- 300-400 г
Цибулю і моркву почистити. Цибулю порізати півкільцями, моркву – на грубому терку. Нарізані овочі злегка засмажити на рослинній олії до прозорого стану цибулі. Тим часом кабачки добре помити і нарізати невеликими кубиками.Кабачки додати до цибулі з морквою, перемішати і на середньому вогні, періодично помішуючи, тушкувати приблизно 15 хв. Помідори опустити в окріп на 20 с., зняти шкірку і порізати півкільцями.Потім томати додати до кабачків, добре посолити, перемішати і, час від часу помішуючи, тушкувати приблизно ще 15 хв. Зелень кропу помити і дрібно посікти.В кінці приготування до страви додати зелень кропу, вичавлений через часникодавку часник і чорний мелений перець. Все ретельно перемішати і відставити з вогню. Потім до овочів додати щойно зварений у підсоленій воді гарячий макарон, знову все перемішати. Страву розкласти у порційні тарілки і щедро присипати тертим сиром. Тушковані кабачки з макаронами готові.
Джерело: http://www.smachno.in.ua
|
|