2 скл. (250 г) крупи перлової 1 велике куряче філе 1 молоденький кабачок 2 моркви 2 цибулі 2 помідори 2 болгарських перці 4 ст.л. олії кукурудзяної (можна соняшникову) 4 скл. води сіль, перець до смаку зелень петрушки і кропу
Перлову крупу промити в кількох водах і замочити на ніч. Замочена швидше зварититься. В чавунну каструльку чи казанок порізати кубиками цибулю і кружальцями моркву додати олію і поставити тушкувати. До підтушеної цибулі з морквою додати дрібно порізане або перемелене куряче філе, порізані кабачок, болгарський перець та помідор без шкірки. Тушкувати помішуючи 15 хвилин. Влити теплу воду, довести до кипіння і досипати крупу. Посолити і поперчити до смаку. Варити 40-50 хв., час від часу помішувати. Наприкінці додати посічену зелень.
Смачного!
Джерело: Від співпрацівниці
|