|
500-600 г редиски свіжої 1 шт. цибулі 3 ст.л. олії оливкової 150 г сметани 1 ст.л. гірчиці зернистої (французька/діжонська) 1 ст.л. зелені кропу дрібно нарізаного сіль, перець до смаку
Редиску помити, відрізати хвостики і розрізати на четвертинки або половинки (залежно від розміру редиски) і викласти на пательню з розігрітою олією. Туди ж додати порізану півкільцями цибулю. Тушкувати, помішуючи, до м'якості редиски, приблизно 20 хв. Додати гірчицю, сметану, сіль, перець і зелень кропу. Все разом потушкувати ще хвилин 5.
Тушкована редиска, незвична, але смачна страва. Гарно пасує до м'яса. Важливо, щоб редиска для цієї страви була "молоденька", хрумка.
Джерело: Від коліжанки Іринки.
|
|