Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з овочів та грибів » Часникові стрілки тушковані
 

Часникові стрілки тушковані

9 липня, 2016  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Страви з овочів та грибів
 

Часникові стрілки тушковані

0,5 кг часникових стрілок
1 шт. цибулі
1 шт. моркви
3 ст. ложки олії
200 г сметани
зелень кропу
сіль, перець

Часникові стрілки промити, порізати на кусочки приблизно 3 см. Скласти в каструльку, залити водою і після закипання варити 5 хв. Відцідити на друшлаг. Тим часом цибулю порізати півкільцями, моркву потерти на терці з великими вічками, викласти в пательню або каструлю з товстими стінками (чавунну) і пасерувати на олії 5 хв., додати відціджені часникові стрілки, перемішати і тушкувати все разом 2-3 хв.
Додати сіль, перець, сметану і тушкувати все разом ще хв. 5, в самому кінці додати зелень кропу.

Дуже проста і смачна страва. Можна їсти просто з хлібчиком, а можна з картоплею чи м'ясом. Смачно і в гарячому, і в холодному вигляді.

Джерело: Давня домашня страва.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Магда (9 липня 2016 20:08)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 71
Як я їх люблю! Це тааака смакота! Я й на зиму ці стрілки морожу. Коли бачу в продажу - скуповую все! Це дуже смачно!


--------------------
Дрібниць не буває
 



#2 написав: ole4ka (10 липня 2016 13:09)


Група: Кондитер
Коментарів: 16
KASYA ,а коли саме їх слід збирати і якої довжини? ми завжди обрізали і викидали їх


--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
 



#3 написав: ОЛЕСЯ (11 липня 2016 10:08)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
Смакота


--------------------
 



#4 написав: Тереза (12 липня 2016 20:12)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Це бомба!
 



#5 написав: KASYA (17 липня 2016 20:37)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Магда,
ОЛЕСЯ,
Тереза, дякую, це справді дуже смачно і просто.


ole4ka, зрізаю їх, як тільки почнуть отак чуть закручуватись, поки м'ягенькі, бо коли стануть тверді, то вже не годиться. Тоді тільки викидати, ну або дехто додає до консервації для аромату.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#6 написав: LesaNoday (18 грудня 2016 20:52)


Група: Гості
Коментарів: 0
Ого, який цікавий рецепт! Весною висаджу плантацію часнику щоб спробувати, дуже цікаво!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100