|
0,5 кг часникових стрілок 1 шт. цибулі 1 шт. моркви 3 ст. ложки олії 200 г сметани зелень кропу сіль, перець
Часникові стрілки промити, порізати на кусочки приблизно 3 см. Скласти в каструльку, залити водою і після закипання варити 5 хв. Відцідити на друшлаг. Тим часом цибулю порізати півкільцями, моркву потерти на терці з великими вічками, викласти в пательню або каструлю з товстими стінками (чавунну) і пасерувати на олії 5 хв., додати відціджені часникові стрілки, перемішати і тушкувати все разом 2-3 хв. Додати сіль, перець, сметану і тушкувати все разом ще хв. 5, в самому кінці додати зелень кропу.
Дуже проста і смачна страва. Можна їсти просто з хлібчиком, а можна з картоплею чи м'ясом. Смачно і в гарячому, і в холодному вигляді.
Джерело: Давня домашня страва.
|
|