Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Печиво » Мучне печиво
 

Мучне печиво

29 серпня, 2015  |  Коментів (15)  |  Рубрика: Випічка » Печиво
 

Мучне печиво

-вершк. масло - 250 г (кімнатної температури)
-цукр. пудра - 0,5 ст
-олія (без запаху) - 1/3 ст
-крохмаль - 4 ст.л.
-мука - 3,5 ст.
-ванільний цукор - 1 пачка (10 г)

В миску кладем вершкове масло кімнатної температури цукрову пудру і олію.
Збиваєм все добре міксером.
Добавляємо крохмаль, перемішуємо міксером
Добавляємо стакан муки, перемішуємо міксером
Потім добавляємо ще стакан муки, але вже перемішуємо ложкою, бо міксер не потягне.
Висипаємо на стіл 1 стакан муки і викладаємо тісто
Вимішуємо руками до однорідного стану
Добавляємо решту пів стакана муки
И вимішуємо.
Розкачуємо тісто і вичавлюємо печиво.
Виложить печиво на деко, застелене пергаментом
Пекти при 180*С до зарум*янення (от 15 до 20 хв, залежить від духовки)
Печиво вже можна їсти і в такому вигляді, а можна обкачати в цукровій пудрі.

Джерело: Від Алії

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (30 серпня 2015 02:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 731
Красиві печенька belay А якою формочкою вони зроблені ?


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Лілія (30 серпня 2015 13:45)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 19
Darka

Дякую. В мене є такі пластмасові формочки. Спробую виставити фото

 



#3 написав: Тереза (30 серпня 2015 18:36)


Група: Кондитер
Коментарів: 651
Які чудові білосніжні печенька!!! love
 



#4 написав: Лілія (31 серпня 2015 15:53)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 19
Тереза,
Дякую. Це моє улюблене печиво. Дуууууууже смачне, просто тане в роті m0512

Darka,
Ось такі в мене формочки, тільки виштовхачки біленькі, а не жовтенькі.
 



#5 написав: kinder (2 вересня 2015 12:59)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Лілія,
І у мене такі ж формочки. wink Одразу по печеньках впізнала, чим вироблені. no
 



#6 написав: Лілія (2 вересня 2015 15:08)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 19
kinder,
Мені вони дуже подобаються, такі зручні m05108
 



#7 написав: kinder (3 вересня 2015 09:29)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Лілія,
Мені мама їх купила для роботи з мастикою..ну і для печеньок - теж.)))
 



#8 написав: Лілія (3 вересня 2015 13:38)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 19
kinder,
Я з мастикою ще не дуже дружу, то поки будуть тільки для печеньок m0555
 



#9 написав: Natusik (13 вересня 2015 19:06)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Ой, це і наше улюблене печенько :) Десь з рік тому знайшла його на сайті Алії,- з тих пір воно в нас - фаворит :)))
 



#10 написав: Лілія (14 вересня 2015 21:35)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 19
Natusik,
В мене вже всі рецепти Алії стали фаворитами. Шкода, що вона десь зникла.
 



#11 написав: Natusik (15 вересня 2015 16:24)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Лілія, правду кажете, шкода.... Я не так багато готую за її рецептами, але "пирожки-малышки" - з грибами робляться в нас на раз-два :) А ще - смачний яблучний пиріг "Из Британской Колумбии" (якщо не помиляюсь з назвою) .... Головне, наступного разу не забути сфотати і на Дрімфуд виставити, раптом сподобається господинькам :)

А ось це печенько іноді ще обсипаю меленою корицею, крім цукрової пудри. Теж дуже смачно (якщо, звісно, любите саме корицю :))
 



#12 написав: Лілія (20 вересня 2015 15:16)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 19
Natusik,
Я на рецепти Алії вже добряче підсіла. Вже майже всі рецепти печенюшок і тортів перепробувала.
 



#13 написав: Романна (28 жовтня 2015 23:43)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Спекла це печенько, смачне! Але маю питання до більш досвідчених у випіканні цього печива. Тісто у мене вийшло дуже крихким Щоб поставити вирізане печиво на деко, мені доводилось переносити його лопаткою, оскільки в руках воно ламалось, розсипалось, хотілось ще борошна докинути, щоб було тугішим але побоялась, щоб печенько не спеклось твердим. Так має бути чи я щось не так накалапуцькала? Спеклось дуже класне, і смачне, справді тане в роті. Головне не перепекти, перша порція у мене тріхи підпеклась))) зато друга бритваночка вийшла краще!

 



#14 написав: Лілія (26 грудня 2015 23:52)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 19
Романна,
Таке класне вийшло wink Я теж своє переношу лопаткою. Може воно й має бути таким, бо у всіх, хто пік за цим рецептом так само. Але це дрібниці, головне для мене, який смак wink
 



#15 написав: ОЛЕСЯ (24 липня 2016 13:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 465
Дякую за смачний рецепт


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Універсальний подарунок
  Пише Натонька (Учора, 18:36)
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Балакуня ()
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише Umari ()
Страви з гарбуза.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичні, дієтично-лікувальні страви
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 36
Гостей: 18
Користувачі: Widipaumesfut, aycywkljswq, awkxxftpnif, fwozzcgggns, kzuyvfsbhcx, cxkwvbtofby, zvwzctrijj
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100