|
Сироп: 13 г масла 25 г цукру 37 г молока
тісто: сироп 200 г борошна + 4 ст.л. 50 пудри 100г масла 1 жовток
Сироп: в каструльці змішати масло і цукор закип'ятити, додати гаряче молоко.зварити сироп. Остудити до кімнатної температури. Тісто: змішати муку,пудру, масло і жовток і додаємо охолоджений сироп. Добре вимішуємо тісто. Тісто ставимо в холодильник на 30хв. Тісто качаємо тонко, підсипаємо мукою щоб не прилипало. Виробляємо печиво. Половина цілі, а інша з отвором посередині. На деко з пергаментом випікаємо при 200 градусів приблизно 10-15 хв. Коли печиво вистигне, перемащуємо густим джемом і накриваємо тією половинкою що має отвір. Посипати пудрою. Смачного!
Джерело: з інтернету
|
|