Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Печиво » Мучне печиво
 

Мучне печиво

29 серпня, 2015  |  Коментів (15)  |  Рубрика: Випічка » Печиво
 

Мучне печиво

-вершк. масло - 250 г (кімнатної температури)
-цукр. пудра - 0,5 ст
-олія (без запаху) - 1/3 ст
-крохмаль - 4 ст.л.
-мука - 3,5 ст.
-ванільний цукор - 1 пачка (10 г)

В миску кладем вершкове масло кімнатної температури цукрову пудру і олію.
Збиваєм все добре міксером.
Добавляємо крохмаль, перемішуємо міксером
Добавляємо стакан муки, перемішуємо міксером
Потім добавляємо ще стакан муки, але вже перемішуємо ложкою, бо міксер не потягне.
Висипаємо на стіл 1 стакан муки і викладаємо тісто
Вимішуємо руками до однорідного стану
Добавляємо решту пів стакана муки
И вимішуємо.
Розкачуємо тісто і вичавлюємо печиво.
Виложить печиво на деко, застелене пергаментом
Пекти при 180*С до зарум*янення (от 15 до 20 хв, залежить від духовки)
Печиво вже можна їсти і в такому вигляді, а можна обкачати в цукровій пудрі.

Джерело: Від Алії

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (30 серпня 2015 02:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Красиві печенька belay А якою формочкою вони зроблені ?


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: Лілія (30 серпня 2015 13:45)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 19
Darka

Дякую. В мене є такі пластмасові формочки. Спробую виставити фото

 



#3 написав: Тереза (30 серпня 2015 18:36)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Які чудові білосніжні печенька!!! love
 



#4 написав: Лілія (31 серпня 2015 15:53)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 19
Тереза,
Дякую. Це моє улюблене печиво. Дуууууууже смачне, просто тане в роті m0512

Darka,
Ось такі в мене формочки, тільки виштовхачки біленькі, а не жовтенькі.
 



#5 написав: kinder (2 вересня 2015 12:59)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Лілія,
І у мене такі ж формочки. wink Одразу по печеньках впізнала, чим вироблені. no
 



#6 написав: Лілія (2 вересня 2015 15:08)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 19
kinder,
Мені вони дуже подобаються, такі зручні m05108
 



#7 написав: kinder (3 вересня 2015 09:29)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Лілія,
Мені мама їх купила для роботи з мастикою..ну і для печеньок - теж.)))
 



#8 написав: Лілія (3 вересня 2015 13:38)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 19
kinder,
Я з мастикою ще не дуже дружу, то поки будуть тільки для печеньок m0555
 



#9 написав: Natusik (13 вересня 2015 19:06)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Ой, це і наше улюблене печенько :) Десь з рік тому знайшла його на сайті Алії,- з тих пір воно в нас - фаворит :)))
 



#10 написав: Лілія (14 вересня 2015 21:35)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 19
Natusik,
В мене вже всі рецепти Алії стали фаворитами. Шкода, що вона десь зникла.
 



#11 написав: Natusik (15 вересня 2015 16:24)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Лілія, правду кажете, шкода.... Я не так багато готую за її рецептами, але "пирожки-малышки" - з грибами робляться в нас на раз-два :) А ще - смачний яблучний пиріг "Из Британской Колумбии" (якщо не помиляюсь з назвою) .... Головне, наступного разу не забути сфотати і на Дрімфуд виставити, раптом сподобається господинькам :)

А ось це печенько іноді ще обсипаю меленою корицею, крім цукрової пудри. Теж дуже смачно (якщо, звісно, любите саме корицю :))
 



#12 написав: Лілія (20 вересня 2015 15:16)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 19
Natusik,
Я на рецепти Алії вже добряче підсіла. Вже майже всі рецепти печенюшок і тортів перепробувала.
 



#13 написав: Романна (28 жовтня 2015 23:43)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Спекла це печенько, смачне! Але маю питання до більш досвідчених у випіканні цього печива. Тісто у мене вийшло дуже крихким Щоб поставити вирізане печиво на деко, мені доводилось переносити його лопаткою, оскільки в руках воно ламалось, розсипалось, хотілось ще борошна докинути, щоб було тугішим але побоялась, щоб печенько не спеклось твердим. Так має бути чи я щось не так накалапуцькала? Спеклось дуже класне, і смачне, справді тане в роті. Головне не перепекти, перша порція у мене тріхи підпеклась))) зато друга бритваночка вийшла краще!

 



#14 написав: Лілія (26 грудня 2015 23:52)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 19
Романна,
Таке класне вийшло wink Я теж своє переношу лопаткою. Може воно й має бути таким, бо у всіх, хто пік за цим рецептом так само. Але це дрібниці, головне для мене, який смак wink
 



#15 написав: ОЛЕСЯ (24 липня 2016 13:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
Дякую за смачний рецепт


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 14
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100