|
-вершк. масло - 250 г (кімнатної температури) -цукр. пудра - 0,5 ст -олія (без запаху) - 1/3 ст -крохмаль - 4 ст.л. -мука - 3,5 ст. -ванільний цукор - 1 пачка (10 г)
В миску кладем вершкове масло кімнатної температури цукрову пудру і олію. Збиваєм все добре міксером. Добавляємо крохмаль, перемішуємо міксером Добавляємо стакан муки, перемішуємо міксером Потім добавляємо ще стакан муки, але вже перемішуємо ложкою, бо міксер не потягне. Висипаємо на стіл 1 стакан муки і викладаємо тісто Вимішуємо руками до однорідного стану Добавляємо решту пів стакана муки И вимішуємо. Розкачуємо тісто і вичавлюємо печиво. Виложить печиво на деко, застелене пергаментом Пекти при 180*С до зарум*янення (от 15 до 20 хв, залежить від духовки) Печиво вже можна їсти і в такому вигляді, а можна обкачати в цукровій пудрі.
Джерело: Від Алії
|
|