Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Печиво » Печиво "Персики"
 

Печиво "Персики"

1 липня, 2010  |  Коментів (20)  |  Рубрика: Випічка » Печиво
 

Печиво "Персики"


4 яйця
250 мл. олії
250 г цукру
1 ч. л. ванільного екстракту (або ванільного цукру)
2 ч. л. розпушувача
4 ст. л. муки

В кінці:

500 г муки

Для начинки:

1 баночка "Нутелли" або лимонний курд (можна джем)

Для фарбування:
харчовий барвник жовтий та червоний
стакан молока
1/2 - 1 ст. цукру

Цукор та яйця розтеррти, добавити олію, перемішати. 4 ложки муки змішати з розпушувачем та просіяти в масу.

Відставити тісто відпочити на годинку.

Потім всипати 500 г просіяної муки і замісити тісто.

Духовку нагріти до 180С.

Протвень застелити пергаментом. Руки змастити олією і робити з тіста маленькі шарики трохи меншого розміру, ніж грецький горіх.

Випікати приблизно 15-20 хвилин. Печиво повинне залишитись білим! Не пересушіть!

Коли остигне, вийняти ложечкою або ножем серединки, так, щоб туди помістилась начинка.

В "Нутеллу", курд або джем добавити трошки крихт з печива, перемішати и перекласти печиво.

В дві тарілочки влити по половині стакана молока і добавити пару капель барвника.

Вмачати печиво в барвник та обвалювати в цукрі.

Залишити печиво підсохнути та потім скласти в коробку.

Рецепт спеціально для користувачів http://dreamfood.ua

Взято з польського блогу Дуже дякую!!!


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: idianka (1 липня 2010 17:34)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 94
Щось таке цікаве! t0292


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#2 написав: Майя Шутенко (1 липня 2010 18:20)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Натонько,яка ж краса,персики...як живі в цукрі,це печиво winked дуже-дуже смачне winked ,куштувала колись в молодості, на весіллі у подруги, схоже.
Дякую за рецепт! 3fb
 



#3 написав: Olenochka (1 липня 2010 19:00)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 60
Виглядають як живі winked
 



#4 написав: Маруся (1 липня 2010 23:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Які кольорові персики. Красота!!!
 



#5 написав: Volo-shka (2 липня 2010 08:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 40
Яка краса!!! Наче справжні!!! Рука так і тягнеться скуштувати:)))
 



#6 написав: Славочка (3 липня 2010 23:28)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 91
Завжди хотіла їх спекти, тепер точно приготую! дякую!
 



#7 написав: sunnygirl (9 липня 2010 09:20)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Печиво чудове і дуже смачне давненько я його не їла.
 



#8 написав: Коко Шанель (11 липня 2010 21:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 30
Печиво мого дитинства!
 



#9 написав: Gredaska (20 жовтня 2010 12:05)


Група: Гості
Коментарів: 0
А маргарин чи масло. можн треба, щось дивно що нічого не має, тоді він не буде пухким.
 



#10 написав: Натонька (20 жовтня 2010 17:56)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
Gredaska, хто "він" що не буде пухким? smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#11 написав: kitsunia81 (8 червня 2011 16:09)


Група: Гості
Коментарів: 0
персики в мене асоціюються з дитинством, пам"ятаю як їх мама готувала, ох і смачнющі, аж слинки потекли, треба і самій спробувати приготвуати smile
 



#12 написав: fkuznec (1 серпня 2012 18:42)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже добрі персики Трохи з ними мороки але вони того варті Дякую
 



#13 написав: Gorgy (12 листопада 2012 17:18)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
виглядають Ваші персики чудово, а рецепт такий простий, що я вже знаю який десерт буде на вихідних :))) дякую за ідею!


--------------------
Найшкідливіший гризун - комп'ютерна мишка. Саме вона згризає левову частку нашого часу...;)
 



#14 написав: Yulia2001 (30 грудня 2012 22:01)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже смачне печиво я приготувала на новий рік всі з"їли за 5 хвилин.Я вам рекомендую! tongue
 



#15 написав: Ксенічка (21 лютого 2013 00:37)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Натонько, повіяло дитинством..Такі вже твої персики правдивенько смачненькі!!
 



#16 написав: Лорі (27 січня 2014 11:15)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 28
спекла і я ту красоту... дуже смачні tongue , і не дуже багато біля них роботи....правда мені дочка допомагала.
Тісто ми накладали на формочки для горішків, і після випікання дирка вже була для начинки готова, а по розміру вийшли як натуральні.
 



#17 написав: Натонька (28 січня 2014 09:28)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
Лорі,
такі гарненькі вийшли! А я більше так і не спромоглась жодного разу їх зробити))) Якісь певно мені заскладні))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#18 написав: Лорі (28 січня 2014 12:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 28
Натонька,
Дякую! b5a
 



#19 написав: ОЛЕСЯ (28 січня 2014 17:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
Натонько спасибі за рецепт

Цитата: Лорі
спекла і я ту красоту... дуже смачні , і не дуже багато біля них роботи....правда мені дочка допомагала.

Лорі такі гарні та яскраві вийшли.



--------------------
 



#20 написав: Pygovo4ka (7 грудня 2015 20:38)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 49
персики...нагадали солодке на весіллях,де їх багато завжди було і можна було їсти досхочу.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100