Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з яєць і сиру » Сирник "Захляпаний"
 

Сирник "Захляпаний"

10 серпня, 2015  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Страви з яєць і сиру
 

Сирник "Захляпаний"

Тісто :

125 г масла
1 ч. л. ванільного цукру
2/3 скл. цукру
3 яйця
1 скл. борошна
1 ч. л. порошку до печива
3 ст. л. какао
1 ст. л. холодної води

Сирна маса :

250 г домашнього сиру
1/2 скл. цукру
1 ст. л. манки
1 яйце

Склянка 250 мл , форма для випічки 20*20см

Масло , кімнатної температури, розтерти з цукром і ванільним цукром, так, щоб цукор розчинився. Додати яйця, поступово борошно з розпушувачем та какао, в кінці влити воду, все гарно збити в гладку масу.
Форму для випікання вистелити пергаментом та вилити тісто, розрівняти.
Сир попередньо змолоти, додати яйце, цукор, манку, розтерти в однорідну масу.
Викладати сир ложкою поверх тіста в хаотичному порядку.
Пекти при 180* 45-50 хв.
Сирник "Захляпаний"

Джерело: рецепт з http://przystole.blox.pl/

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: ОЛЕСЯ (11 серпня 2015 13:15)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 402
Ти в нас справжній майстер сирної випічки.


--------------------
 



#2 написав: Ксенічка (11 серпня 2015 19:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Яка смакота!! Іринко , така твоя випічка добренька!! love
 



#3 написав: Darka (16 серпня 2015 06:03)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Супер сирничок belay


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: Solka (16 серпня 2015 17:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 62
Вже спекла :-) В мене вигляд сирника зовсім інший, я збільшила к-ть інгредієнтів, і сирна маса вийшла рідкою, але все залежить від сиру. Смачно, дякую за рецепт :-)


--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
 



#5 написав: chajka (20 серпня 2015 17:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 94
ОЛЕСЯ, Ксенічка, Darka
дівчата, дякую за компліменти no

Solka, файно , що спекла smile , головне що смак сподобався, а сирна маса має бути густа, ну щоб не розтікалась, а купи трималась на тісті. m0555
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 85
Гостей: 69
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100