|
500 г домашнього сиру 4 яйця 150 г цукру 100 г вершкового масла цедра одного лимона (можна апельсина) 1 ст. л. манки родзинки для смаку (я роблю без родзинок )
Для глазурі: 1 ст. л. вершкового масла 2 ст. л. какао порошка 2-3 ст. л. сметани 2 ст. л. цукру
Сир перетерти в блендері або змолоти на мясорубці. Жовтки збити з цукром до глянцевої маси. До сиру додати масло ( кімнатної температури), цедру лимона, манку, родзинки, жовтки з цукром, перемішати. Білки збити в круту піну, поступово додавати до сиру і акуратно вимішувати. Форму для випічки змастити вершковим маслом і викласти пергаментом ( можна використовувати силіконові форми для випічки). Викласти в неї сирну масу. Пекти при 180* 40-50 хв. Вимкнути. Охолодити в духовці( я цього не зробила, сирник швидко осів і зробилися рожки))))) , вийняти з форми , полити теплою глазур"ю. Глазур - змішати всі інгридієнти для глазурі, варити на маленькому вогні, помішуючи, до однорідної маси. Залишити сирник настоюватись на 6 год, найкраще на ніч. Смачного :)
Джерело: http://lily-rocha.livejournal.com/81236.html
|
|