|
2 кг сира 700 г цукру 10 яєць 150 г масла 2 ст. л. манки 2 пач. лимонного кисілю 2 пач. пудингу (ванільного або сметанкового) 1 ч. л. порошку до печива лимон родзинки,курага (за бажанням)
Сир перемолоти чи перетерти, додати масло, манку, порошок до печива. Яйця збити з цукром, збиваючи додати кисіль, пудинг. Вилити збиту масу до сира,перемішати. За бажанням додати лимон, родзинки, курагу. Вилити все у високу форму, застелену пергаментом і пекти. Можна на низ форми викласти крекер, чи замісити пісочне тісто, а потім сир і так пекти. Зверху сирник залити шоколадом. Смачного!!!
Джерело: Рецепт із записника.
|
|