|
Тісто: 250 г цукру 4 жовтки 6 ст. л. сметани 1 п. пор. до печива 3 скл. борошна 200 г маргарини
Мак: 2 скл. маку (меленого) 0,5 ч. л. пор. до печива 2 білки 150 г цукру
Сир 1 кг сиру 2 ст. л. манки 1 ст. л. крохмалю 2 жовтки 200 г цукру
6 яблук 1 п. вишневої галаретки 100 г цукру
Тісто: Жовтки збити з цукром. Борошно перетерти з маргариною,додати порошок до печива,сметану і замісити тісто. Тісто поділити на дві частини. Одну більшу частину ставимо на деко,а зверху виливаєм макову масу. До маку додати порошок до печива і легенько вимішати із збитими білками з цукром. Мак гарно розрівняти,а зверху вилити сирну масу. Сир перемолоти. Додати розтерті з цукром жовтки, додавати крохмаль,манку,а тоді легенько вмішати збиті в піну білки. Яблука потерти та відтиснути сік,додати суху галаретку,цукор добре вимішати та викласти зверху на сир. Меншу частину тіста порізати на полоски та викладати на яблука у вигляді решітки.
|
|